Site Rengi

DOLAR 32,5882
EURO 34,7936
ALTIN 2.508,04
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 27°C

Eskişehir Fatih Fen Lisesi 2019 Yılı ‘Uluslararası Periyodik Tablo Yılı’nı Kutladı

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Fatih Fen Lisesi; okulda proje kapsamında: ‘’Uluslararası Periyodik Tablo yılı’’ kutlama etkinliği düzenledi. 
Düzenlenen Proje etkinlik sergisini; Eskişehir İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Muhittin Adıyaman ve Şube Müdürleri Ali Osman Yalçın ve Ahmet Karapınar ile, Odunpazarı İlçe Mili Eğitim Şube Müdürü Yusuf Yılmaz, çok sayıda okul müdürleri, öğretmen ve öğrenci ziyaret ettiler ve sergiyi beğendiler.

Birleşmiş Milletler ve Avrupa Kimyasal ve Moleküler Bilimler Derneği (EuCheMS) ve Uluslararası Teorik ve Uygulamalı Kimya Birliği (IUPAC) tarafından, 2019 yılı, ‘’Uluslararası Periyodik Tablo yılı’’ ilan edilmiştir. Bu bağlamda; okulun kimya öğretmeni Elif Yılmaz koordinatörlüğünde; yürütülen proje kapsamında, öğrencilerin özgün ve eğlenceli tasarımlarından oluşan periyodik tablolar okulda sergilendi. Okul Spor Salonu duvarına; periyodik tablo çizen öğrenciler, periyodik tablo oyunları da tasarladılar. Öğrenciler; "Bir element olmak isterseniz hangi element olurdunuz?, Niçin?" soruları yönelterek, kısa görsel film hazırladılar ve katılımcılara kısa görsel filmi sundular. Sergiyi gezen katılımcılarda, kısa görsel filmi izleyerek beğendiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.