Site Rengi

DOLAR 32,3862
EURO 35,1212
ALTIN 2.325,46
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Eskişehir Gıda Fuarı Yarın Kapılarını Açıyor

15.08.2019
A+
A-

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, T.C. Eskişehir Valiliği ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin değerli katkıları beraberinde, Eskişehir Ticaret Odası işbirliği ve Eskişehir Sanayi Odası, Eskişehir Ticaret Borsası, KOSGEB, Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED), Türkiye Perakendeciler Federasyonu (PERDER), Eskişehir Lokantacılar Odası, Eskişehir Aşçılar Derneğinin (ESASDER), destekleri ile hazırlanan ESKİŞEHİR GIDA 2019, Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı, 18-21 Nisan 2019 tarihlerinde gıda profesyonellerini ETO – TÜYAP Fuar Merkezi’nde bir araya getiriyor.

 

Hedef Yeni Pazarlar

 
Eskişehir Kitap, Eskişehir Ev’leniyoruz, Mobilya, Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarlarının ardından, ETO – TÜYAP Fuar Merkezinde bu yıl ilki düzenlenecek olan Eskişehir Gıda Fuarı 18 Nisanda ziyaretçilerine kapılarını açmaya hazırlanıyor. Her türlü yiyecek içecek ürünleri, endüstriyel mutfak ekipmanları ile HORECA ve EDT sektörünün, gıda toptancılarının, aşçıların, satın alma yetkililerinin, otel ve restoran yöneticilerinin bir araya geleceği bu fuarın gıda sektörüne önemli katkılar sağlaması ve yeni iş bağlantılarına öncülük yapması hedeflenmektedir.
 
Ülke Genelinde Yoğun ilgi
 
Ülkemizde sektörün önde gelen söz konusu iş adamlarını katılımcı firmalar ile görüştürerek bölge ticaretine önemli katkılar sağlamayı hedefleyen fuar, 22 farklı ilden gelecek Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) ve Eskişehir Aşçılar Derneği (ESASDER) üyesi aşçıları tarafından fuar süresince her gün farklı bir İç Anadolu ilinin özel lezzetlerini fuar alanında oluşturulan ‘Gastronomi Mutfağı Özel Alanı’nda ilgililer ile buluşturacaktır.
 
Otel, Restoran ve Sosyal Tesisler Bu Fuarda Buluşuyor
İkram ve ağırlama sektörü, endüstriyel mutfak, otel ile kafeteryaların masa üstü ekipmanları, hijyen ekipmanları ve ambalaj malzemeleri satışını gerçekleştiren firmalar Eskişehir Gıda Fuarında yerini alıyor. Eskişehir’in yanı sıra, Kütahya, Bilecik, Afyon, Ankara, Bursa, Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce, Uşak, Konya, Isparta gibi çevre illerdeki gıda sektörünün temsilcilerini bir araya getirerek, fuarda ev dışı tüketim grupları, süpermarket zincirlerinin tepe yöneticileri, gıda ve içecek perakendecileri ve toptancıları, otel yöneticileri, kamuya ait sosyal tesislerin yöneticileri, aşçılar, yerel marketler ve toplu tüketim yapan her türlü kuruluşun yöneticilerini sektördeki yenilikleri takip etmeleri amacıyla katılımcı firmalarla buluşturacaktır.
 
Madalyalı Aşçıların Sunumları ve Yemek Yarışmaları
Eskişehir Gıda Fuarı’nda ayrıca madalyalı aşçılar, genç aşçılara workshoplar düzenleyecek. Otel, restoran ve fastfood zincirlerinin aşçılarının yer alacağı fuarda, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED), Eskişehir Aşçılar Derneği (ESASDER), Eskişehir Lokantacılar Odası, Eskişehir Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi tarafından çeşitli aktiviteler, özel sunumlar ve yarışmalar gerçekleştirilecek.
Girişin ücretsiz olduğu TÜYAP Eskişehir Gıda 2019, Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı 18 – 20 Nisan tarihlerinde 10.00 ila 20.00 saatleri arasında, 21 Nisan Pazar günü ise 10.00 – 19.00 saatleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.
ETO – TÜYAP FUAR MERKEZİ’NE ULAŞIM NASIL SAĞLANIR?
 
Ziyaretçiler Opera – Şehir Hastanesigüzergahından devam eden tramvay hattının son durağında inip 5 dk’lık yürüme mesafesinden sonra ETO – TÜYAP Fuar Merkezi’ne ulaşabilirler. Toplu taşıma araçlarından da 6 – 43 – 44 – 57 numaralı hatları kullanabilirler.
 
Tüyap Eskişehir Fuar Merkezi tarafından sağlanacak olan ücretsiz servisler Espark Bağlar çıkışı Türkiye İş Bankası önünden fuar alanına sefer düzenleyecek olup, güzergah üzerinde bekleme yapmayacaktır.
 
Ücretsiz Servis saatleri:
Şehirden Fuar Alanına Hareket
10:00 – 12:00 – 13:00 – 14:00 – 16:00
Fuar Alanından Şehre Hareket
14:30 – 16:30 – 18:30 – 20:00 (21 Nisan Pazar günü fuar alanından en son kalkış saati 19:00’dur.)
 
*Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nin toplu taşıma araçları ile;
  Atatürk Bulvarı Migros karşısı ve Espark Bağlar çıkışı Türkiye İş Bankası 
  önünden;
  Fuar alanına hareket saatleri 10:00 – 12:00 – 15:30
  Fuar alanından hareket saatleri11:00 – 13:00 – 19:00

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.