Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Bilge’den Sivrihisar ve Çifteler’e Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Sağlık Müdürü Doç.Dr. Uğur Bilge, Çifteler ve Sivrihisar'daki sağlık kuruluşlarında inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

İlçelerdeki Aile Sağlığı Merkezleri, Toplum Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını ziyaret eden Müdür Bilge Çifteler'de Başhekim Uzm. Dr. Yahya Kemal Balibaşa, Sivrihisar'da Başhekim Uzm. Dr. Yavuz Selim Pehlivan'dan hastaneler hakkında bilgi aldı. Hastanede tüm odaları, ameliyathaneleri, poliklinikleri inceleyen müdür Bilge, hastane acil servislerini ve yatan hasta katlarını da gezerek hastalara ilçedeki sağlık kuruluşlarından almış oldukları sağlık hizmetleri hakkında memnuniyetlerini sordu. Hastalara geçmiş olsun dileklerini sundu.

Bilge'ye ziyarette Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ali Mumcu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aslı Melek Zeytin, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Ahmet Mamur eşlik etti. Doç. Dr.Uğur Bilge Çifteler ve Sivrihisar’da hastane ziyareti akabinde Evde Sağlık Hizmetleri ekibiyle birlikte ilçedeki bazı hastaların evlerine ziyarette bulunarak, yapılan çalışmaları yerinde gördü.

Hasta ve hasta yakınlarıyla yakından ilgilenen müdür Bilge, ilçede verilen sağlık hizmetleri hakkında memnuniyetlerini sordu; hastların ve yakınlarının istek ve önerilerini dinledi. Sivrihisar'da evde sağlık hizmetlerinden yararlanan bir hastaya yaptığı ev ziyaretinde hastayı muayene ederek, hastanın hasta nakil ambulansı ve sağlık ekibi kontrolünde Eskişehir Şehir Hastanesi'ne transfer edilmesini sağladı.

İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Uğur Bilge ilçe sağlık kuruluşlarına ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada:
"Daha önce yapmış olduğumuz ziyaretlerimizde hizmet binalarımızda tespit etmiş olduğumuz fiziki olumsuzlukların giderilip giderilmediğine baktık, aynı zamanda hem İl merkezimizdeki yöneticilerimiz hem de ilççelerimizdeki yöneticilerimizle hastaları evlerinde ziyaret ederek, hem şifa dileklerimizi iletmekte hem de sorun ve önerilerini almaktayız. Bu ziyaretler hizmet kalitemizi arttırırken, vatandaşa ulaşan bir yönetim tarzı uyguluyor ve devletin sıcak, şefkatli yüzünü gösteriyoruz" dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.