Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Bilge’den ‘Tıp Bayramı’ Mesajı

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Müdür Bilge: 'Ülkemizde ilk kez Tıp Bayramı, İstanbul'un işgalini protesto amacıyla, tıp öğrencileri ve doktorlar tarafından 14 Mart 1919'da kutlanmıştır. Yani, 14 Mart vatan savunmasının ve bağımsızlık mücadelesinin adıdır. 

Özünde insana hizmet etmek ve hayat kurtarmak olan bu onurlu mesleğin, yoğun bir sevgi ve özveriyle icra edildiğini vurgulayan Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Uğur Bilge: "Zorlu bir eğitim süreciyle başlayan hekimlik, daima yenilenmeyi, gelişmeleri izlemeyi, teknolojiyi takip etmeyi, bilimsel araştırmaların merkezinde olmayı gerektiren bir meslektir. Bu doğrultuda bilime ve insanlığa hizmet noktasında fedakâr hekim ve sağlık çalışanlarımız, bu kutsal görevlerini yaparken var gücüyle çalışarak insan sağlığına hizmet etmektedirler" dedi.

Müdür Bilge: “Bir insanı kurtarmayı tüm insanlığı kurtarmak olarak gören, vatandaşlara hak ettikleri sağlık hizmetlerini en etkin şekilde sunmayı vazife bilen, tüm sağlık çalışanlarının takdiri hak ettiklerini söyleyerek, başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Müdür Bilge ayrıca: “Son dönemde ilimizde yapılan yatırımlarla 825 yataklı Yunus Emre Devlet Hastanemiz, 1085 yataklı Eskişehir Şehir Hastanesi kompleksimiz tamamlanarak hizmete açıldı. Böylece tüm sağlık çalışanlarımız ile birlikte ilimizin yanında bölge iller ve yurt dışından gelecek hastalara da şifa kaynağı olmaya devam edeceğiz. Hizmet kalitemiz sadece hasta odaklı olarak artmadı, hekimlerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımız bu onurlu ve meşakkatli görevi yerine getirirken daha rahat ortamlarda halkımıza hizmet sunmaya başladılar.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.