Site Rengi

DOLAR 32,5976
EURO 34,7516
ALTIN 2.491,67
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 22°C

Eskişehir Kırmızı Beyazla Süslendi

Eskişehir Kırmızı Beyazla Süslendi
29.10.2019
A+
A-

Eskişehir’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96. yıl dönümü dolayısıyla çoğu iş yeri, ev ve arabalar bayraklarla donatıldı.
Yurdun dört bir yanında sabahın ilk saatleriyle birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla çeşitli programlar düzenlendi. Gerçekleştirilen resmi tören ve kutlamaların haricinde de vatandaşlar bayramı coşkuyla kutladı. Ev ve iş yerlerinin yanı sıra arabalar da Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile süslendi. Eskişehir’de cadde ve sokaklar ise adeta kırmızı beyaza büründü.

Vatandaşlar da bunun yanı sıra sosyal medya hesaplarından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96. yıl dönümünü kutlayan mesajlar paylaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.