Site Rengi

DOLAR 32,3984
EURO 35,0370
ALTIN 2.322,52
BIST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Eskişehir Marangoz ve Mobilyacılar Odası’ndan Dayanışma Gecesi

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Marangoz ve Mobilyacılar Odası'nın 2019 Yılı Sektörün Dayanışma Gecesi bir davet salonunda gerçekleşti. 
Programa; Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen ve çok sayıda mobilyacı katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Eskişehir Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Cengiz Kalkan, marangoz ve mobilyacı esnafının sorunlarının büyük olduğunu ve Eskişehir'in mobilyada eski başarılı günlerine dönmesi için çalışmalar geliştireceklerini kaydetti. 
Kalkan, "Çıktığımız bu yeni yolda sektörümüzün bütün sıkıntılarını birlikte aşacağımıza inanıyorum. Sorunları çözmek için birlikte gayret edeceğiz. Bir araya gelirsek eski yıllardaki gücümüze kavuşacağımıza inanıyoruz. Katılımlarınız için çok teşekkür ediyorum" dedi. 
Her zaman mobilyacıların yanında olacaklarının altını çizen Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, "Biz her zaman mobilyacılarımızın yanında olacağız. Mesleğimizin daha ileri gidebilmesi için hepimizin üzerine düşen görevi yapması gerekiyor" diye konuştu.

ETO Başkanı Metin Güler de, özellikle tasarım konusunda geri kalındığını belirterek, "Size katkı sağlayacak projelerden faydalanın. Tasarım konusunda hiçbir mobilya fabrikamız kendini geliştirme adına bir şey yapamadı. Bu konuda her türlü desteğe hazırız" dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.