Site Rengi

DOLAR 32,5842
EURO 34,7966
ALTIN 2.501,77
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 27°C

Eskişehir MHP İl Başkanı Kadir BIYIK Haber Ötesi’ne Konuştu

15.08.2019
A+
A-

Mavi Radyo ve Eskişehir Haber Ötesi’nin bugünkü canlı konuğu Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanı Kadir BIYIK idi. Bıyık, şehir hastanesinden Afrin Harekâtı’na, Yenikapı Rûhu’ndan, belediye hizmetlerine şehrimizle alâkalı birçok konu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kadir BIYIK’ın konuşmasının satır başları şöyle:
Eskişehir Çiftelerliyim. İl başkanı olmadan önce çeşitli görevlerde bulundum. Çifteler ve il ülke ocakları başkanlığı yaptım. Sonra genel başkanımızın takdiriyle il başkanı oldum. Partimizin en genç il başkanı benim. Partimizin içerisinde yeniden yapılanma süreci oldu. Bu süreç bize tazelik ve yenilik getirdi.

Şehir Hastanesi

Şehir hastanesi şehrimiz için çok güzel bir hizmettir. İl sağlık müdürümüzle ve yetkililerimizle görüştüğümüzde, belediyeyi ilgilendiren konularda bir takım engeller çıkarıldığını belirttiler.

Şehirle Alakalı Sorunlar

Şehrin merkezindeki birkaç mahalle güzelleştirilmiş ama çevre ilçelerde yatırım ve çalışma yok. Merkeze yapılan yatırımlarla çalışıyor görünen belediyenin eksiği çok. Yereldeki iktidarın CHP olması, geneldeki iktidarın AK PARTİ olması bu şehre kaybettiriyor.

15 Temmuz Sonrası AK PARTİ ve MHP Yakınlaşması

Ben 14 Temmuz’da göreve geldim ve daha ‘ne oluyor’ diyemeden darbe oldu. Sayın genel başkanımızın bir sözü var: “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben…” diyerek bunu da kendisine hiçbir zaman siyasi bir paye olarak çıkarmamıştır. Memleketimiz zor durumda iken biz particilik yapmayız.

Bu Bize Yakışmaz

Sayın genel başkanımız “Yenikapı Ruhuna” sadık kalarak, sayın Cumhurbaşkanımızı 2019’da destekleyeceğimizi söylemişti. Biz de genel başkanımızın aldığı bu karar doğrultusunda çalışmalarımızı yaptık.

Alpu Termik Santral

Termik santral gündeme geldiğinde biz bu konuyla alakalı çalışma yaptık, sahaya indik, toplantılar yaptık. Kömürlü termik santralin yararlarından daha fazla zararı olduğunu, zararlı bir yatırım olduğunu söyledik. Vatandaşlarımızı bilgilendirmek için uzmanlarla toplantılar yaptık. Avrupa bu tür tesisleri kapatırken, biz böyle bir santrali yeşili ve üretimi çok olan Alpu’ya kurulmasını doğru bulmuyoruz. Yarın, bir gün biz çocuklarımıza böyle bir termik santrali bırakmak istemiyoruz. Yapılan eylemleri de tasvip etmiyoruz. Birçok siyasi parti, görüşünü beyan etmek yerine, bu işi farklı yerlere çekmeye çalışıyor. İkinci bir Gezi Parkı olayları vs… Bunlar çok gereksiz şeyler. Bir tarafta birilerine rant sağlamak için sağlığınızı ve çevrenizi yakmaya gerek yok. Olur veya olmaz, iktidar ne yapar bilmiyoruz ama; bizim tavrımız bu.

Afrin Zeytin Dalı Harekâtı

Allah, Türk ordumuzun yardımcısı olsun. Bizim orada Türkmen unsurlarımız var. Savaşa bulaşmamış masum halk var ve bizim bunları kanatlarımızın altına almamız gerekir.

Bizim için ilk önce önemli olan “ülkemizin birliği”. Şu da bilinmeli ki; bu birliğe kim göz dikerse gerekli cevabı veririz.

Dış güçler bizim sınır güvenliğimizi sarsmaya başladıkları için, bizim müdahale etmemiz gerekiyordu.  Geç kalmış olsa da müdahale ettik. Mehmetçiğimiz mücadele veriyor. Allah onların yar ve yardımcısı olsun.

TTB'nin Bildirgesi

Türk Tabipler Birliği’nin açıklaması çok talihsizdir. Bizim sivillerimiz ve askerlerimiz ölürken şehit olurken kimsenin sesi çıkmadı ama teröristler söz konusu olunca açıklama yapıyorlar.

Belediyeler

Her seçimde adaylar birtakım vaâdlerde bulunuyorlar ve halk bunun için oy veriyor. Tepebaşı bölgemize baktığımızda bir projesi ve yatırımı yok. Allah izin verirse biz seçimleri aldığımızda hizmet nasıl yapılır bunu göstereceğiz. İyi insan, iyi hizmet ediyor diye bir şey yok. 

Huzurlu ve refaha ulaşmış bir ülke olmak istiyoruz. Siyasilerin arasındaki gerginlik ülkemize bir şey katmıyor. Genel seçimlerde MHP ve AK PARTİ bir araya gelecek ve detaylı çalışmalar yapacak. Bizler de detaylı bilgi edinince vatandaşlarımızla bunu paylaşacağız.

Son olarak; pazar günü saat 12.0 ila akşam 18:00 arasında kan bağışına davet ediyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.