Site Rengi

DOLAR 32,3684
EURO 34,9598
ALTIN 2.325,27
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Eskişehir Şehir Hastanesi’nde Sağlığına Kavuştu

Eskişehir Şehir Hastanesi’nde Sağlığına Kavuştu
19.06.2020
A+
A-

Eskişehir’de trafik kazası nedeni ile tetkik ve tedavisi yapılırken sağ batın (retroperiton) bölgesinde 15×10 cm’lik kitle tespit edilen hasta, Eskişehir Şehir Hastanesi’nde gerçekleştirilen başarılı ameliyatla sağlığına kavuştu.

Genelde bu tip kitlelerin rastlantısal ve büyük boyutlara ulaştığında fark edildiğini belirten Op. Dr. Orhan Kalaycı, Op. Dr. Mustafa Sungur ve Op. Dr. Coşkun Kaya; ameliyatın başarılı bir şekilde geçtiğini belirterek, ameliyat sonrası takiplerinde hiçbir sorun yaşanmadığını, birçok merkezde yüksek riskli olması nedeniyle yapılmayan bu tip ameliyatların Eskişehir Şehir Hastanesi’nde başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini belirttiler.

Ameliyata ilişkin bilgiler veren cerrahi ekip, kitle ile birlikte sağ böbreğin çıkartılırken bağırsaklar ve ana toplardamarın korunduğunu ifade ederek bu şekilde kompleks vakaların burada üroloji ve genel cerrahi ekibi ile olduğu gibi multidisipliner biçimde yaklaşıldığını vurguladılar.

Eskişehir’de yapılan nitelikli ve başarılı ameliyatların hastaların sağlığına kavuşmasında çok önemli rolü olduğunu belirten Başhekim Uzm. Dr. Yaşar Bildirici de: “Eskişehir Şehir Hastane’mizde alanında uzman hekimler ve sağlık ekibinin olağanüstü gayretleri sonucunda hastanemiz çok önemli başarılara imza atıyor” dedi. Ayrıca modern tedavi yöntemleri ile, nitelikli sağlık hizmeti verdiklerini ve sadece Eskişehir’e değil, çevre illerden de birçok hastanın Eskişehir Şehir Hastanesi’ne başvurduğunu  belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.