Site Rengi

DOLAR 32,4238
EURO 34,4423
ALTIN 2.488,20
BIST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 15°C
Cts 17°C

Eskişehir standı EMITT fuarında ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü

15.08.2019
A+
A-

22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT) Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından, Eskişehir Valiliği koordinasyonunda bölgedeki turizm paydaşları ile iş birliği içerisinde hazırlanan Eskişehir standı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. 
Açılışına Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ve İstanbul Valisi Vasip Şahin’in katıldığı fuarda, geçtiğimiz birkaç yılda olduğu gibi bu yıl da Eskişehir değerleri, BEBKA destekleriyle hazırlanan stantla görücüye çıktı.
106 ülkeden 2 bin 686 davetli tur operatörü başvuru yaptığı ve bu yıl da yoğun bir ilgi gören EMITT'te tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinden esintilerin yer aldığı Eskişehir standı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Stantlarda ziyaretçilere ilin tanıtımına yönelik CD, kitap, broşür ve çeşitli promosyon ürünleri dağıtıldı.
"Tüm değerleriyle Eskişehir tanıtıldı"
Çifteler, İnönü, Seyitgazi ve Sivrihisar ilçelerinin yer aldığı stantta ayrıca TÜRSAB ve TÜROB yetkilileri ile Eskişehir’de faaliyet gösteren seyahat acenteleri ve oteller de fuar süresince çeşitli görüşmeler gerçekleştirdiler. Buna göre acenteler 50 otel ile görüşürken, oteller 4 tanesi Çin, Hollanda, Birleşik Arap Emirlikleri ve İran olmak üzere 25 acente ile ikili görüşme gerçekleştirdi. Ayrıca, Eskişehir ve ilçeleri tarihi, doğal ve kültürel değerleri yanında yöresel lezzetleriyle fuarda yerini aldı. Lületaşı eserlerinin sergilendiği stant alanında Yunus Emre, Nasreddin Hoca, Frig Vadisi ve Eskişehir’i tanıtan materyaller ziyaretçiler ile paylaşıldı. Eskişehir’in kendisine özgü ürünü olan met helvasının ikram edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.