Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

Eskişehir, Türkiye Fuarcılık Sektör Meclisi’nde Yer Aldı

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Ticaret Odası tarafından yapımı tamamlanan Eskişehir Fuar Kongre Merkezi, içinde bulunan ETO-TÜYAP Fuar Merkezi ve Koç Kongre Merkezi’yle henüz hizmete başlamadan fuarcılık alanında önemli bir rol üstlendi. Eskişehir Ticaret Odası, yürüttüğü projelerle Eskişehirli tüccar ve sanayicileri ulusal düzeyde temsil etmeye devam ediyor. ETO’nun 125 yıllık tarihinin en büyük projesi olan Eskişehir Fuar Kongre Merkezi, ulusal düzeyde görev üstlendi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde gerçekleşen Türkiye Fuarcılık Sektör Meclisi toplantısında, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi Türkiye Fuarcılık Sektör Meclisi üyesi olarak ulusal düzeyde temsil hakkı kazandı. Bu sayede Eskişehir Fuar Kongre Merkezi, Türkiye’nin devleriyle birlikte sektöre yön verecek. Toplantıda ayrıca TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz oybirliğiyle yeniden Türkiye Fuarcılık Sektör Meclisi başkanı olarak seçildi.

Güler: “Eskişehir fuar ve kongre avantajından yararlanacak”
Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nin Türkiye Fuarcılık Sektör Meclisi üyesi olması hakkında değerlendirmede bulunan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir’in fuar ve kongre endüstrisinde artık son derece güçlü bir altyapıya sahip olduğunu ve rekabette artık farklı bir konumda olacağını belirtti. Başkan Güler: "Bugüne dek fuar ve kongre endüstrisinin uzağında kaldık. Fuar ve kongre turizminin fırsatlarından yeteri kadar yararlanamadık. Ancak Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nde oluşturduğumuz alt yapı ile bu tabloyu tersine çevireceğiz. Eskişehir Fuar Kongre Merkezi sayesinde bundan böyle Eskişehir de fuar ve kongre endüstrisinden sonuna kadar yararlanacak. Bu sayede Eskişehir’in de üyelerimizin de rekabet gücü artacak.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.