Site Rengi

DOLAR 32,3640
EURO 34,9533
ALTIN 2.325,55
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Eskişehir’de Camii İmamının Acı Günü

Eskişehir’de Camii İmamının Acı Günü
19.08.2020
A+
A-

Tunalı Mahallesi Ali Çavuş Camii imamı Said Saydan‘ın oğlu İbrahim Ali Saydan, Kocaeli Kandıra’da hayatını kaybetti.

Girdiği denizde boğularak vefatını kaybeden henüz 15 yaşındaki İbrahim Ali Saydan, Tozman köyünü yasa boğdu.

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde girdikleri denizde akıntıya kapılan 1’i çocuk 2 kişi hayatını kaybederken, kurtarılan 1 çocuk ise hastaneye kaldırıldı. Olay, saat 20.00 sıralarında Kocaeli’nin Kandıra ilçesi Babalı sahilinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre,  akşam saatlerinde denize giren H.S. (13), İbrahim Ali Saydan (15) ve Meryem Kahya (26) akıntıya kapıldı. Olayı gören vatandaşlar tarafından 3 kişi de denizden çıkartıldı. Daha sonra vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından İbrahim Ali Saydan ve Meryem Kahya’nın yaşamını yitirdiği belirlendi. H.S.’nin ise yapılan müdahalesinde nefes aldığı tespit edildi.

3 kişi de ambulanslarla Kandıra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen İbrahim Ali Saydan ve Meryem Kahya hayatını kaybetti. Hayati tehlikesinin olduğu öğrenilen H.S. ise tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İbrahim Ali Saydan’ın Eskişehir Tunalı Mahallesi Ali Çavuş Camii İmamı Said Saydan’ın oğlu olduğu öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.