Site Rengi

DOLAR 32,3659
EURO 35,0042
ALTIN 2.325,73
BIST 9.085,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Eskişehir’de Emniyetin Yeni Sesi!

19.05.2020
A+
A-
1997 yılından itibaren bugüne yazılı basın ve internet gazeteciliği olarak tüm Türkiye’de yayın hayatına devam eden Ekip Polis Haberleri Gazetesi, Eskişehir Bölge Müdürü olarak Mustafa Beden’in atadığını duyurdu.
Uzun yıllardır ESMB Medya Ajans başkanlığını yapan ve Sabah grubunda da bölge çalışmalarında yetkili olan Bölge Müdürü Mustafa Beden: “Ülkemi çok seviyorum. Güzel ülkemizin baş tacı olan huzur ve güven teminatı emniyet teşkilatımıza yıllardır emek verdiğimiz, severek icra ettiğimiz medya alanında destek verebilmek bizim için şereftir ve milli bir görevdir. Gazetemizin imtiyaz sahibi sayın Nail Ertan’ın bu görevi bize vermesi aynı zamanda halkımız ve polis teşkilatımız arasında iletişim köprüsü olma ve bu alanda hizmet etme şansını da bize vermiş olmasıdır. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Değerli ekip arkadaşlarımla beraber Eskişehir, Bilecik ve Kütahya gibi çevre illerimizi kapsayacak şekilde çalışmalarımızı yapacağız inşallah. Özellikle içinde bulunduğumuz pandemi süreci gibi olağan dışı zamanlarda polis teşkilatımızın önemi, gerek güvenlik gerekse birlik beraberlik olabilmemiz açısından bizim için ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Tüm emniyet mensubu arkadaşlarımızı gönülden selamlıyor, güç kuvvet ve başarı diliyorum. Yeni görevlendirmemiz bizler adına da bölgemiz adına da hayırlısı olur inşallah.” dedi.
Görev belgelerini alan Mustafa Beden, 10 Mayıs 2020 tarihinde görevine başladı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.