Site Rengi

DOLAR 32,4587
EURO 34,8119
ALTIN 2.460,51
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 22°C

Eskişehir’de Eşsiz Sonbahar Manzaraları

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir’de sonbahar aylarında soğuk havayla birlikte ortaya çıkan doğa renkleri adeta kartpostallık görüntüler oluşturdu. 
Sonbaharın gelmesiyle birlikte yeşil rengin sarıya, kahverengine dönüşümü, hayranlık uyandıran kareler ortaya çıkarıyor. Havaların soğuması ve yaşanan yağışlarla birlikte ağaçlardan dökülen yaprakların farklı renklerde bir örtü oluşturması, eşsiz bir görsel şölen yaşatıyor. Şehrin birçok noktasında çekilen fotoğraflar ile sonbaharın eşsiz manzarası büyük bir zevk ile izlenirken, Eskişehirli vatandaşlar da anın tadını çıkardı. Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Yerleşkesi ve şehrin yüksek kesimlerinde çekilen sonbahar fotoğrafları, yeşilin ilginç dönüşümünü kaydediyor. 

Hava sıcaklığı eksi değerlerde 
Bu arada, meteorolojik verilere göre; bugün 6 dereceye kadar inen hava sıcaklığı, gece eksi 2 dereceye kadar düşecek. Yarın gündüz 13, gece eksi 1 derece olması beklenen hava sıcaklığı hafta sonunda yükselmeye başlasa da, gece sıcaklıklarının 1 ile 2 derece arasında olacağı tahmin ediliyor. 
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün tahminlerine göre; hava sıcaklığının eksi 3 dereceye kadar düşmesi beklenen Çifteler, Han ve Mihalıççık, ilçeler arasında en soğuk bölgeler olacak. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.