Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

Eskişehir’de Gaz Sıkışması Sonucu Patlama: 1 Yaralı

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir'de bir ekmek fırınında tüpten sızan gaz sonucu meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı. 
Edinilen bilgilere göre olay, Odunpazarı ilçesine bağlı Gündoğdu Mahallesi Alkan Sokak üzerinde bulunan bir ekmek fırınında gerçekleşti. Sabah fırının ısınması için tüpü yakan Afgan Uyruklu İkram Öztürk (21) bir süre sonra kontrol etmek için gittiğinde tüpün söndüğünü fark etti. Tekrar yakmak için çakmağını çakan Öztürk, sızan gazın sıkışarak patlaması sonucu elinden yaralandı. Yaralı İkram Öztürk, Eskişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

"Kolundan yaralanmış" 
Olay yerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gündoğdu Mahallesi Muhtarı İbrahim Akdağ: "Burası ekmek fırınıydı. Afganlar çalıştırıyordu burayı. Sanırım olay 10.00'da oluyor. İçeride hamur yapılıyormuş. Bu da tüpü yakmış. Sonrasında sönmüş. Tüpün söndüğünü görüyor. Tekrar kibrit yakınca patlama oluyor. Tüp değil ama gaz patlamış. Kapı açıkmış, o yüzden çok zarar vermemiş. Kolundan yaralanmış. Yanmış herhalde. Hastaneye kaldırıyorlar. Camlar kırıldı. İki kişilermiş. Biri imalathanede, diğeri de fırını yakmaya geliyor, o ara oluyor. Saat 10.00 sıralarında oluyor. Biz de duyduk muhtarlıktan. Tüp patlamış dediler. Baktık tüp değil, gaz patlamış. Sönmüş başta, sonradan da çakmağı çakınca patlıyor" şeklinde konuştu. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.