Site Rengi

DOLAR 32,3281
EURO 35,0599
ALTIN 2.296,43
BIST 9.012,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Eskişehir’de Hasta Genç Kıza Taciz Skandalı

Eskişehir’de Hasta Genç Kıza Taciz Skandalı
15.09.2020
A+
A-

Eskişehir’de bir sağlık kuruluşunda bilinci kapalı olarak acil servise getirilen bir genç kıza, hastanede hasta bakıcı olarak bulundurulan Enver Yılmaz tarafından taciz uygulandığı iddia edildi.

Sosyal medya hesaplarında rastlayarak haber merkezimize taşıdığımız skandalın görgü tanığı kadın, olayı şöyle anlattı: “Bugün yakınımın acil bakım ünitesinde tedavisi için refakatçi olarak yanındaydım. Saat öğlen civarı acile gelen şuuru yerinde olmayan genç kızın yanımızdaki bölüme yatışı yapıldı. Aramızda 5m. yoktu. Öğle saati olmasından kaynaklı etrafta çok kalabalık yoktu. Adının Enver Yılmaz olduğunu öğrendiğim hasta bakıcının bu genç kızın çamaşırına elini uzatarak alttan hareketler çekmesi ile irkildim ama tabii ki konduramadım. Aradan 5dk. sonra göğüslerini okşamasına tanık olmak korkunçtu. Bu esnada beni fark etmesi tedirgin olarak paniğe girmesine ve aradaki panjuru kapatmasına sebep oldu. Gene iyi niyetli düşünerekten 1995 doğumlu kıza baktım. Acaba kalp grafisi mi çekilecek, aletler mi var dedim ama kızın yakasını açık buldum ve üstünde de hiçbir alet yoktu. Akabinde hastane polisine başvurup kameraların incelenmesini istesem de acilin içinde kameraların olmadığını söylediler fakat o şahsın 1.5saatlik göz okunda olmam polisleri de harekete geçirdi, acil doktorunu da… Tek başına olmamam konusunda uyardılar. Arkasından olayı savcılığa taşıdım. Sonuçta ne hastayı ne de şahsı tanıyorum ama bunu yaşayan benim. Bu durumu yaşayan sizin anneniz ya da kız kardeşiniz de olabilirdi. Karakolda savcılığa ifade verdikten daha sonra şahıs bu gece gözaltına alındı. Polis memurlarının, şahsın yarın savcılığa intikalinden sonra serbest bırakılabilir kelimesi bende akılalmaz sarsıntı yarattı. Kadın platformuna, gereken müdürlüklere, medyaya haber verdim. Aldığım sonuçlar akıl almazdı. Bu şahıs daha önce de bunu yapmış ve hastanede bölümü değiştirilmiş. Şuuru kapalı hasta birine istismar demiyorum artık tecavüz etmesi aklımda ‘daha kaç kişi bunu yaşayabilir’ sorularını doğuruyor. Gerek emniyet mensupları, değerli medya kuruluşlarımız, hastane yönetimi bu duruma elinden gelen hassasiyeti gösteriyorlar LÜTFEN SESİMİN DUYULMASINA YARDIMCI OLUN!”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.