Site Rengi

DOLAR 32,3346
EURO 35,1645
ALTIN 2.241,82
BIST 8.717,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 9°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 9°C
Per 6°C
Cum 8°C
Cts 13°C

Eskişehir’de Otomotiv Devlerini Buluşturan Büyüme

Eskişehir’de Otomotiv Devlerini Buluşturan Büyüme
13.10.2019
A+
A-

Opel’den sonra şimdi Peugeot ve Citroen markaları da Eskişehir Alpata’da. Eskişehir ve çevre illere Opel markasıyla 29 yıldır yüksek kalitede satış ve servis hizmeti sunan Alpata, sektörün dev markaları Peugeot ve Citroen’i de aynı çatı altında bir araya getirerek gücünü üçe katladı.

Modern unsurlarla ve teknoloji odaklı bir yaklaşımla, PSA Grubu Çoklu Marka konseptinin Türkiye’deki en yeni ve gelişmiş örneklerinden biri olarak yenilenen Alpata Plaza, 12 Ekim 2019 tarihinde gerçekleşen geniş katılımlı bir törenle açıldı.

Açılış törenine Eskişehir Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, Eskişehir Sanayi ve Ticaret Odası Temsilcileri, Alpata, Peugeot, Opel ve Citroen firmalarının üst düzey yöneticileri, Eskişehir’den ve çevre illerden birçok davetli ve basın mensubu katıldı.  

Törende Alpata Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Alpata ve Peugeot Türkiye Genel Müdürü İbrahim Anaç ile birlikte Eskişehir Vali Yardımcısı Avşarbey ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen de birer konuşma gerçekleştirdi.

Alpata Grubu’nun, törene katılan misafirlere sunmak üzere tercih ettiği hediyeler ise, Alpata’nın bir taraftan teknolojik gelişme diğer taraftan doğanın korunmasına verdiği önemi ve ülkemiz ve şehrimiz için duyduğu sevgiyi yansıttı. Tüm katılımcılara mobil uygulamaları olan ve mikrodalga etkisi ile silinip tekrar tekrar kullanılabilme özelliği ile kağıt tüketimini azaltan teknolojik bir defter, Eskişehirspor’a mali destek sağlayan lisanslı bir ESES ürünü ile fidan hediye edildi. Tören kapsamında gelen bağış ve hediyeler de Mehmetçik Vakfı’na yönlendirildi. Bu üç güçlü markayı bir arada sunacak olan Alpata’da, Peugeot markasının satış ve servis hizmetleri şimdiden başladı. Citroen markasının servis hizmetlerini de başlatan Alpata, kısa bir süre içerisinde Citroen’in satışını da üstlenecek.

Alpata, Eskişehir’in yanı sıra çevre illere de bu üç güçlü marka ile hizmet verecek. Alpata Chevrolet yetkili servis hizmetini de sürdürecek. Çevreyolu Bulvarı’nda 17.000 m²’lik tesisinde yeşil alanları, dinlenme mekanları ve parklarıyla hizmet veren Alpata, otomobil tutkunları için Eskişehir’de yepyeni bir dönem başlatıyor.

Alpata hakkında…

1990 yılında OPEL’in yetkili satıcısı ve servisi olarak kurulan Alpata, bugün Eskişehir ve çevre illerdeki Opel ve Chevrolet markalı araçlara hizmet veriyor. Alpata, hizmet kalitesi ve Master Tech ünvanlı teknisyenleri ile 2004 yılından bu yana Altın Opel Servisi unvanını da taşıyor. ALPATA Grubu, 1959 yılından itibaren Eskişehir merkezli olarak otomotivden, gıdaya, savunma ve havacılık sanayisinden, sigortacılık ve bilgi teknolojilerine, madencilikten sivil havacılığa kadar farklı sektörlerde hizmet veriyor ve bir yandan 2000’e yakın çalışana istihdam sağlarken diğer yandan da  çok sayıda alt yüklenici ve tedarikçisi ile verimli çalışmalara imza atıyor.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.