Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

Eskişehir’de Protokol Ramazan Bayramı Dolayısıyla Bayramlaştı

15.08.2019
A+
A-

Öğretmenevinde gerçekleşen bayramlaşmaya, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Garnizon Komutanı Orgeneral Atilla Gülan, Eskişehir Başsavcısı Ferhat Kapıcı, İl Müftüsü Bekir Gerek, İl Jandarma Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Vali Çakacak, burada yaptığı konuşmada, birlik, beraberlik ve huzur içinde bir ramazan ayının sona erdiğini belirterek, bugün Ramazan Bayramı'nın ilk günü olduğunu kaydetti.

Bayramların insanlık için özel ve önemli günler olduğunun altını çizen Çakacak, şöyle konuştu:

"Bayramlar birlik, beraberlik, sevgi, saygı, hoşgörü, kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma duygularının yoğun olarak yaşandığı, bunun çok güzel örneklerinin gösterildiği çok özel günlerimizdir. Dini bayramlarımızı hem inancımız hem de kültürümüzle birleştirmiş bir milletiz. Bayram namazından sonra büyüklerimizle, aile bireylerimizle, akrabalarımızla komşularımızla bayramlaşırız. Yaşlılarımızı, hastalarımızı, şehit ailelerimizi, gazilerimizi ziyaret ederiz. Onların gönüllerini alırız. Bayramlar gönül alma ve gönül yapma günleridir. Bayramları fırsat bilip, gönüller yapmalıyız. Birbirimize olan sevgimizi, saygımızı, kardeşliğimizi göstermemizin özel ve güzel günleridir bayramlar. Bu güzel duyguları bayramlar dışında da yaşarsak toplumsal huzur ve barışa en güzel katkıyı yapmış oluruz."

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.