Site Rengi

DOLAR 32,5869
EURO 34,8379
ALTIN 2.507,90
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 27°C

Eskişehir’de ‘Sen Geleceksin’ Projesi İlgi Gördü

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir paydaşlığında yapılan 'Sen Geleceksin' adlı projenin startı verildi.
Proje açılışına; Eskişehir Vali Yardımcısı Alper Balcı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Alper Sezer, paydaş sivil toplum kuruluşu olan TÜGVA Eskişehir İl Temsilcisi Fatih Sert, sponsor olarak TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş. (TEI) adına İnsan Kaynakları Direktörü Yeliz Çetinkaya katıldı. Projenin sunumu ise Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Çocuk Evleri Sitesi’nde yapıldı. 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Bahadır Sarı ve Çocuk Evleri Koordinasyon Müdürü Tayfur Benli tarafından tanıtılan projede, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Bahadır Sarı bir sunum yaptı. Sarı yaptığı sunumda, "Kurumumuz bünyesinde barınma altındaki evlatlarınız için oluşturulacak sanat atölyeleri ile sanatı sevdirmek, sanattan anlayan kendini sanat ile ifade edebilen geleceği için estetiği ve üretmeyi bir yaşam kültürü haline getiren sanatsal bir meslek sahibi bireyler oluşturulması hedeflenmektedir. Kurum barınmasındaki evlatlarımıza, robotik kodlama, fotoğrafçılık, bez bebek yapımı, takı tasarımı yapımı eğitimleri sunulacak" dedi. 

Eskişehir Vali Yardımcısı Alper Balcı konu ise proje ile ilgili, "Çalışmalara Sayın Valimiz Özdemir Çakacak’ın katkıları ile elimizden gelen desteği sunacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" ifadelerini kullanırken, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Alper Sezer ise, "Birçok örnek teşkil edecek projeyi planlamaktayız. TÜGVA ve TEI'ye teşekkür ederiz" diye konuştu. 

Proje sponsoru TEI adına söz alan İnsan Kaynakları Direktörü Yeliz Çetinkaya da son olarak: "Topluma ve çocuklara faydalı bu güzel projede TEI olarak yer aldığımız için çok mutluyuz. TEI olarak Eskişehir’e katkı sağlamaya devam edeceğiz" açıklamalarında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.