Site Rengi

DOLAR 32,3675
EURO 34,9594
ALTIN 2.325,20
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Eskişehir’de Trafik Kazası

Eskişehir’de Trafik Kazası
07.09.2019
A+
A-

Eskişehir’de bir otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Nebi Yılmazbilek idaresindeki 26 DN 482 plakalı otomobil, Eskişehir-Sarıcakaya karayolunun 10. kilometresinde elektrik direğine çarptı. Meydana gelen kazada, sürücü Yılmazbilek ile araçta bulunan Erdinç Ertürk ve Burcu Öğretir yaşamını yitirdi. Cesetler olay yeri incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Burcu Öğretir’in Mithatpaşa İlkokulu Sınıf Öğretmeni olduğu öğrenildi. Aynı kazada hayatını kaybeden Erdinç Ertürk’ün de eşini Namık Kemal Ortaokulu Öğretmeni Tülay Ertürk’ün eşi olduğu bildirildi.

Yaşanan kazada hayatını kaybeden Öğretir ve Ertürk için Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Muammer Karaman da bir taziye mesajı yayınladı. Başkan Karaman yayınladığı mesajda “BAŞIMIZ SAĞ OLSUN
Yeni eğitim yılı henüz başlamış ve öğrencilerimizle yeniden buluşmanın heyecanını yaşarken ilimiz sınırları içerisinde yaşanan elim bir trafik kazasında Mithatpaşa İlkokulu Sınıf Öğretmeni Burcu Öğretir’i kaybettiğimiz haberi ile sarsıldık.
Burcu öğretmenimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Burcu öğretmenleriyle buluşmanın heyecanı ile sabırsızlanan öğrencilerine sabır niyaz ediyorum. Beklenmedik vefat haberi ile sarsılan mesai arkadaşlarımıza ve eğitim camiamıza başsağlığı diliyorum.

Aynı kazada eşini kaybeden Namık Kemal Ortaokulu öğretmeni Tülay Ertürk hocamıza ve yakınlarına sabır diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.