Site Rengi

DOLAR 32,5103
EURO 34,7183
ALTIN 2.494,01
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

Eskişehir’de Tramvayda Taciz İddiası

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir’de bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan sanığın yargılanmasına devam edildi. 
Eskişehir 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasında tutuklu sanık F. A. (33) ile avukatları hazır bulundu. Duruşmada savunmasını yapan tutuklu sanık F. A., suçlamaları kabul etmeyerek tahliye ve beraatini talep etti. 
"Psikolojim bozuldu" 
Mağdur Ö.Y.A. (15) ise bir önceki duruşmada tramvayda yaşadığı tacizi anlatarak, "15-20 saniye ellerini ve parmaklarını üzerimde hissettim. ‘Sen ne yapıyorsun' diye bağırdım. Bu olay yüzünden inmem gereken duraktan bir kaç durak önce tramvaydan indim. Benim bağırmalarımı duyan vatandaşlardan biri de tramvaydan inerek sanığı tartakladı. Hatta polis gelene kadar bana kaş göz işareti yapıyordu ve göz kırpıyordu" ifadelerini kullanmıştı. 
Mahkeme heyeti, sanığın avukatının tramvay durağı kamera kayıtlarının incelenmesi talebini reddederek karar verilmesi için davayı 1 Haziran'a erteledi. Mahkeme heyeti ayrıca sanığın tutukluluk halinin devam etmesi kararını aldı. 
Olay 
Eskişehir'de gerçekleşen olay geçtiğimiz Mart ayında yaşandı. Tramvayda yolculuk yaparken taciz edildiğini hisseden Ö.Y.A., tramvayda bağırarak o anki durakta indi. Vatandaşlar, şüpheli F. A'yı da aynı durakta indirerek tartakladı. Olay yerine çağrılan emniyet güçleri şüpheliyi gözaltına aldı ve şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.