Site Rengi

DOLAR 32,5119
EURO 34,9417
ALTIN 2.434,71
BIST 9.795,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C

Eskişehir’in Çocuk Hali

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi paydaşlığında gerçekleştirilen “Eskişehir’in Çocuk Hali ” adlı resim sergisi açıldı. 
Geçen yıl başlatılan proje kapsamında farklı ilkokullardan gelerek, gözetmenler eşliğinde Eskişehir’i gezen çocuklar, izlenimlerini öykü, şiir ve resim olarak yansıttılar. Serginin açılış konuşmasını yapan proje katılımcısı öğrencilerden Asya Nur Ordu, Eskişehir Kent Konseyi ve TEGV işbirliği ile yürütülen çalışmada yer almaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Ordu “Burada sınırsız ve sonsuz bir dünyadayız. En önemlisi ise hayal gücümüzü kullanmayı öğreniyoruz.”dedi.
Daha sonra söz alan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi Müdürü Serpil Öztürk ise projeyi iki yıldır yürüttüklerini belirterek, önümüzdeki yıllarda da sürdürmek istediklerini belirtti. Kent Konseyi olarak çocuklara yönelik çalışmaların içinde bulunmaktan ve desteklemekten dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ise “Projede emeği geçen Kültür Sanat Çalışma Grubumuz, TEGV yöneticilerimiz,  gönüllülerimiz, minik öğrencilerimiz ve velilerimize teşekkür ediyorum.”dedi. Akçasoy konuşmasının ardından projeye katkı sağlayanlara teşekkür belgesi takdim etti.
Çocuk gözünden Eskişehir’in anlatıldığı sergi, 14 Haziran 2019’a kadar gezilebilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.