Site Rengi

DOLAR 32,3203
EURO 35,1119
ALTIN 2.298,90
BIST 9.056,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

‘Eskişehir’in Geleceği İçin Azmim, Gücüm, Aşkım Var’

15.08.2019
A+
A-

Burhan Sakallı, seçim çalışmalarına Samsunlular Derneği ziyareti ile devam etti. Sakallı’ya AK Parti Milletvekilleri Nabi Avcı ve Harun Karacan, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu ve MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Mustafa Komar eşlik etti. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesini eleştiren Burhan Sakallı, “Son 5 yılda Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin yaptığı, hepimizin hayatına değecek şeyi sayar mısınız? Yok… Son 10 yılda hepimizin hayatına değen, Çamlıca’nın, Tepebaşı’nın, Eskişehir’in hayatına değen 10 tane büyük iş sayar mısınız? Yok… Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin, bu şehir için yapmayı düşündüğü ya da yapacağını düşündüğünüz 5 şeyi sayar mısınız? O da yok” dedi.

SON 20 YILDIR YAPILAN BİR PAZAR YERİ BİR SPOR SALONU YOK

Sakallı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben sizler için yapılanları sayayım. Halk ekmek büfelerinin yenileri ile değiştirilmesi var. Mandıradan 2 buçuk liraya aldığım, kapıma sütçümden 3 liraya aldığım sütün belediye tarafından satılması var. Bir de 15 tane zabıta aracı alınmış, balon bağlanmış. Sünnet çocuğu gibi şehir merkezinde gezdiriliyor. Bunların dışında bildiğiniz, duyduğunuz ya da yapılacağına inandığınız bir şey var mı? Son 20 yılda Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin bu şehre yaptığı bir tane kapalı spor salonu yok, kapalı pazar yeri yok. Ben Odunpazarı Evlerini yaparken beni eleştirdiler. Şimdi Odunpazarı evlerini 1 buçuk milyon kişi dolaşıyor. Oradaki evleri kendileri restore etmiş gibi reklam yapıyorlar.”

“ÇOCUKLARIMIZ, GELECEĞİMİZ İÇİN SİZDEN DESTEK BEKLİYORUM”

“Siz zannediyor musunuz ki AK Parti olmadığı takdirde, işler bugünkünden daha iyi olacak” diyen Sakallı, “Benim bu şehir için yapacaklarım var. 5 yıl içerisinde Kızılinler’de termal sağlık turizmi şehri kuracağım dedim, 10 bin gencimize iş alanı sağlayacağım dedim, bu şehrin tramvaylarını bu şehirde üreteceğim dedim. Tüm bunlar ve daha fazlası için aşkım, şevkim, motivasyonum, moralim, gücüm var. Siz desteklerseniz, ben tüm bunları başarırım. Şehrimizin için, çocuklarımız, geleceğimiz için sizden destek bekliyorum. Bu seçimde şehrimiz ve geleceğimiz için çok önemli bir tercih yapacağız. Bu şehrin sorunlarını hemen, şimdi, acilen çözmek için her zamankinden daha çok koşacak, daha çok gayret edeceğiz” dedi.

“BU SEÇİMİ TAYYİP BEY’İN İSTANBUL SEÇİMLERİNE BENZETİYORUM”

Milletvekili Nabi Avcı, 31 Mart seçimlerini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğu seçimlerine benzettiğini söyledi. Avcı, konuyla ilgili şunları söyledi: “Bu seçim bana Tayyip Bey’in İstanbul seçimlerindeki o heyecanı, o günleri hatırlatıyor. O günlerde de İstanbul’da da çok benzer şeyler konuşuluyordu. Şehrin belediyecilik hizmetleri aksıyordu, hava kirliliği, trafik, ulaşım, çöp, su sorunu vardı. Tayyip Bey her gittiği yerde bu sorunları çözeceğini anlatıyordu. Eskişehir’in de bugün trafikte, imarda, istihdamda, iş dünyasında sorunlar var. Ama bunların hiçbir çözümsüz değil. Biz hepsini sizlerin desteği ile teker teker çözeriz. Eskişehir’i gelişen Anadolu şehirlerinin arasına geriden de olsa yetiştiririz.”

Samsunlulara seslenen Milletvekili Harun Karacan ise, “Biz bugüne kadar sizlerle hep beraberdik, bundan sonra beraberiz. Bugün Nabi hocam ve Burhan Başkan ve Hasan Başkan ile beraber sizleri ziyarete geldik. Siz bizim neler yapacağımızı çok iyi biliyorsunuz. Sizlerin desteği ile şehrimizin için yapacağımız çok iş var” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.