Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 29°C

Eskişehirli Bebek Tasarım Sanatçısı Festivale Davet Edildi

15.08.2019
A+
A-

Mülkiye Gökdemir 1956 Eskişehir doğumlu, Bulgaristan göçmeni olan anne ve babanın ortanca kızı olarak dünyaya geldi . Lise yıllarında hayatının aşkı ile karşılaşınca eğitimine ara verdi. Bu aşktan 3 evlat 3 torun sahibi oldu.  Kendine inanma yolculuğuna  40 yaşında bilgisayar ve muhasebe programlarını öğrenerek başlayan Gökdemir  yaklaşık on beş yıl muhasebecilik yaptıktan sonra üretkenliğini kendi seçimleri doğrultusunda sanat eserlerine yönlendirdi.

Yaşadığı şehirde, çiçeklerin ömrünü uzatan kadın olarak tanındı. Devamında kıymetli torunu İzel’in  istirahat  sürecinde çeşitli kişisel gelişim ve şifa eğitimlerine katılarak torununa katkı olmayı seçti.

Bu süreçte pek çok güzel insanla tanıştı, kendi yaratıcılığının farkına vardı ve potansiyelini  güzel enerjisini  bebeklerine yansıtarak “ANNEMİN BEBEKLERİ “ adıyla yeni yolculuğuna başladı . Çeşitli workshoplar  ile yeni bebekler yaratılmasına en önemlisi de eve kendini kapatmış nice güzel kadına ilham kaynağı olmaya başladı.  Eskişehir de karma sergisi ile bebeklerini  ve kendini görünür yapmayı seçen Mülkiye Gökdemir , Sonsuz Olasılıklar Festivalinde kendi sonsuz olasılıklar kapılarından geçecek ve  muhteşem başlangıçlar yaratacak olmanın heyecanı içinde.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.