Site Rengi

DOLAR 32,5074
EURO 34,5655
ALTIN 2.497,83
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 21°C
Cum 15°C
Cts 19°C

Eskişehirli Kuaförler İstanbul’da Eskişehir’i Temsil Etti

15.08.2019
A+
A-

20 Haziran Perşembe günü İstanbul Expo Center’da 15. Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarı’nda Eskişehir’i 2019’un yeni saç modelleriyle bay ve bayan şov ekipleri temsil etti. Fuarda bayan şov ekibi fantezi ve salon topuz saç modelleriyle, erkek şov ekibi de modern saç kesim ve şekillendirme işlemleriyle fuara damga vurdular.

Bayan şov grubu, Gürkan Bayraktar’ın takım kaptanlığında Kazım Özcan, Burcu Tutgun, Kıymet Mermer, Nihan Keskin, Gonca Özkan, Sevdenur Abbasoğlu ve manken arkadaşlarıyla şovlarını gerçekleştirdiler.

Erkek şov grubu; Tuncay Gitgör’ün takım kaptanlığında Aykut Kızılçay, Metin Şendikçi, Ömer Burak Kurt, Serdar Eski, Selamettin Demir, Yener Sağ, Engin Şenel, Suat Uçar ve manken arkadaşlarıyla şovlarını gerçekleştirdiler.

Açıklamada bulunan Başkan Eskişehir Kuaförler ve Berberler Meslek Odası Başkanı Fethi Özkara:                   “Emeklerinden ve başarılarından dolayı hem takım kaptanlarına hem de şov ekibimize teşekkür ederim. 2019 yılında şov ekibimize ilk defa katılıpta böylesine muhteşem bir performans sergiledikleri için kardeşlerimi kutluyorum. Ekip kaptanlarına, yardımcılarına ve yönetim kurulumuza bizleri yalnız bırakmadıkları için ayrı ayrı teşekkür ederim.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.