Site Rengi

DOLAR 32,5668
EURO 34,8820
ALTIN 2.438,56
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 26°C
Cts 28°C

Eskişehirlilerin Beklediği Müjde İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.Uğur Bilge’den Geldi

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir ve bölge illerin sağlık alanında beklediği müjde İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.Uğur Bilge'den geldi.
Şehir Hastanesi'nin açılışının tarihini ve önümüzdeki günlerde yaşanılacak süreç hakkında bilgi veren İl Sağlık Müdürü Bilge, Mavi Radyo ve Haberötesi Müdürü Saadet Yörükçü'ye canlı yayında şu bilgileri verdi.
Mavi Radyo ve Haberötesi ortak canlı yayınında açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge, Şehir Hastanesi'nin yakın zamanda açılacağı müjdesini verdi. 
"27 Ekim tarihi itibari ile taşınmaya başlıyoruz" diyen Doç. Dr. Bilge, "Aynı zamanda acil servis hizmetine de başlayacağız. Biz bunu broşür ve bilbordlardan da vatandaşlarımıza duyuracağız. 27-28 ve 29 Ekim tarihlerinde taşınma sürecimizi bitireceğiz. 30 Ekim'den itibaren de hem poliklinikler hem de acil servis ve ameliyathane olarak hastanemiz tam kapasiteli olarak hizmete girecek" dedi.
Eski binanın sağlık tesisi olması ile ilgili bakanlıkla görüşmelerinin devam ettiğini belirten Doç. Dr. Bilge, "İlerleyen zamanda bir fizik tedavi olabilir yada bakanlığın farklı bir tasarrufu olabilir. Hastaneye ulaşım konusundaki yol çalışmalarının tamamlandığını söyleyebiliriz. Gelinen noktada bizim oradaki en büyük sorunumuz ulaşım olacaktır. İlgili kurumlara gerekli yazışmalar yapıldı. Onların da halkımızı mağdur etmeyeceğini biliyoruz. Şehir Hastanesi ile birlikte nitelikli yatak hizmeti olacak. Ayrı buzdolabı, dolap ve televizyonların olduğu odalar olacak. Banyo ve tuvaletin içinde olduğu hasta odalarımız olacak. Bu şehrimiz açısından önemli bir kazanım olacak. Odalar daha ferah, daha geniş, korunmalı, havalandırması olan, akıllı bina sistemi ile çalışan bir hastaneye sahip olacağız. Eğitim ve Araştırma Hastanesi unvanı da aldı. 4 klinik içinde bakanlıktan onay geldi. Açıkçası açılış sürecini heyecanla bekliyoruz. Eskişehir halkı hak ettiği kalite hizmetine kavuşacak" dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.