Site Rengi

DOLAR 32,6139
EURO 34,8224
ALTIN 2.509,77
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Eskişehirspor Başkanı Ünal’dan Büyükerşen’e Zehir Zemberek Sözler!

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Kulüp Başkanı Halil Ünal, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in yaptığı açıklamaya aynı şekilde sertlikle cevap verdi. Başkan Ünal, Eskişehirspor’un bu kötü günlere gelmesinde en büyük suçun Büyükerşen’de olduğunu ifâde ederek: “Bir defa 600 bin liralık Kalabak Su reklamı haricinde, bugüne kadar hiçbir yardımı olmadı. Biz kendisinden gayr-i yasal bir istemeyiz, istemedik. (Büyükerşen’e hitâben): Bugüne kadar verdiğiniz hiçbir sözde durmadınız.” sözlerini dile getirdi.

“Büyükerşen istifâ ederse, Eskişehirspor Süper Lig’e çıkar”                                                                                 “Orada bizim oylarımızla oturuyor. Ben de Büyükerşen’e oy verdim. Bundan sonra vermeyeceğim, oy verdirtmeyeceğim. Hoca bugün istifa ederse bu takım bu yıl Süper Lig’e çıkar, Avrupa kupalarına gider. Bu takım, bu şehir kurtulur. Bugüne kadar biz destekledik, artık oy vermeyeceğiz” diye konuştu.

“Kulübü Hoca batırdı!”                                                          “Biz hocadan gayr-i yasal bir şey istemeyiz, istemedik de… Kulübü tabi hocam batırdı, onu nasıl batırdığını izah edeceğiz. Kalabak Su reklamının süresi bittikten sonra da koruduk ve ücret almadık. Ama artık o reklamı kaldıracağız. ‘Üç ayyaş, iki sarhoş, 11 kıllı bacak’ denilmesi hepimizi çok üzdü.”

Ünal, Büyükerşen’in ağzı küfürle gezdiğini iddâ etti! “Makamına, mevkiine ve tahsiline uygun cevap verebilseydi memnun olurduk. Ama ağzında küfürlü bir üslupla geziyor, esefle kınıyorum.“

“Randevu isterken dilenci değiliz biz”                          “Randevu isterken dilenci değiliz biz. Siz getirdiniz şehrin önde gelenlerini ve Anemon Otelde toplantı yaptınız. Takım ki o gün Süper Ligdeydi. Mesut Hoşcan’da ısrar ettiniz. Süper Lig’e çıksak yılda 150 milyon lira gelirimiz vardı ama 1.ligde geçirdiğimiz 3 yılda 450 milyon lira zarar var. Bunun sebebi de Yılmaz Büyükerşen’dir. Süper Lig’deyken ona göre kadro kurmak gerekiyordu. Herkese kafa tutacak bir kadro kurmamız gerekiyordu. -2008’deki kadro için harcanan paraları savunuyor-“

Halil Ünal, Büyükerşen’i istifâya davet etti!              Antalya’daki final maçında yanımızda yoktu. Bu yüzden istifaya davet ediyorum. Verdiğiniz hiçbir sözde durmadınız. Tek bir defa yardım ettiniz, o kadar. Biz dilenci değiliz, belediyenin kasasından bir kuruş istemiyoruz. Bugün de kapansın sevdasındasınız anlaşılan! Büyükerşen bugün istifa ederse bu takım bu yıl Süper Lig’e çıkar, Avrupa kupalarına gider. Bu takım, bu şehir kurtulur. Bugüne kadar biz destekledik, artık oy vermeyeceğiz. O zaten hep tatillerde, sahillerde!”

Başkan Ünal sözlerini şöyle tamamladı:                          “Hocam için üzülecek bir durum yok. Bu gece düşünsün, bir cevap versin. Bundan sonra ne söylerse akabinde cevap vereceğim. Ömür boyu sürerse de cevap vermeyi sürdüreceğim. Takımımızı ayaklar altına almaktan vazgeçin artık. Şehrin Avrupa kupalarına gidecek olan basketbol takımı kapanıyor, bu konuda en küçük bir beyanatı yok!”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.