Site Rengi

DOLAR 32,4730
EURO 34,9255
ALTIN 2.435,25
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C

"Eskişehirspor Bu Durumu Hak Etmiyor"

15.08.2019
A+
A-

Geçmiş dönemlerde forma giyen oyuncularının, alacakları için açtıkları davalar nedeniyle yeni transferlerine lisans çıkartamayan Spor Toto 1. Lig ekibi Eskişehirspor'da yönetim kurulu, sorunun aşılması için çaba sarf ediyor.

Halil Ünal başkanlığındaki siyah-kırmızılı kulübün yönetim kurulu, 13 futbolcuyla sözleşme imzaladı. Siyah-kırmızılılar, yeni teknik direktörü Fuat Çapa'nın raporu doğrultusunda sezon başında yerli ve yabancı futbolcuları kadroya dahil etmesine karşın, geçmiş dönemden gelen borçlar nedeniyle bu isimlere henüz lisans çıkartamadı.

Eski futbolcularına olan borcunu ödemek için çıkış yolu arayan yönetim, Eskişehirspor'u ayakta tutmak için "Hayata bir es ver, Eskişehirspor'a nefes ver" sloganıyla "26'da 26" projesini başlattı. Futbolcuların alacaklarının ödenmesinin planlandığı projede beklenen sonuç henüz çıkmadı.

Eskişehirspor'un borcu bulunan futbolcularla, görüşerek anlaşma yolu arayan Halil Ünal başkanlığındaki yönetim kurulu, olumlu bir sonuç elde edip, 53 yıllık maziye sahip takımda işleri yoluna koymak için çalışmaları sürdürüyor. 

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde dün bir araya gelen futbolcular da geçmiş dönemlerde forma giyen oyuncularının, alacakları için açtıkları davalar nedeniyle lisanslarının çıkarılamamasını protesto etmek amacıyla dün akşam antrenmana çıkmama kararı aldı. Siyah-kırmızılı taraftarın da destek verdiği futbolcular, kulüpten ayrılma aşamasına geldi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.