Site Rengi

DOLAR 32,5010
EURO 34,5615
ALTIN 2.501,44
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 15°C
Cts 19°C

Eskişehirspor Efsanesi Hürriyet’ten Taraftarı Üzen Karar

15.08.2019
A+
A-

Eskişehirspor’un unutulmaz isimlerinden Hürriyet Gücer, futbolu bıraktığını açıkladı.  
Gaziantepspor, MKE Ankaragücü, Osmanlıspor ve Eskişehirspor’da uzun yıllar forma giyerek Türk futbolunun başarılı sporcularından olan Hürriyet Gücer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile aktif futbolculuk kariyerini sonlandırdığını açıkladı. 36 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “10 yaşında başladığım futbol kariyerime iyisiyle kötüsüyle birçok anı sığdırdım. Hep elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak taşıdığım formanın hakkını vermek için çabaladım. Artık futbola değil ama futbolculuk kariyerime nokta koymaya vakti. Beni yetiştiren ve bana emeği geçen hatalarımdan ders çıkarmamı sağlayan tüm hocalarıma bir teşekkürü borç bilirim. Tekrardan yeşil çimlerden karşılaşmak dileğiyle” ifadelerini kullandı. 

Deneylimli orta saha Eskişehirspor formasını 176 kere sırtına geçirirken, Osmanlıspor ile 157, MKE Ankaragücü ile 51 ve Gaziantepspor kulübü ile 25 maçta forma giymişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.