Site Rengi

DOLAR 32,5459
EURO 35,0080
ALTIN 2.427,35
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 19°C

Eskişehirspor Fenerbahçe Maçına Hazır

15.08.2019
A+
A-

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, milli maçlar sebebiyle lige verilen arada Fenerbahçe ile yarın hazırlık maçına çıkacak. 
Eskişehirspor, milli maçlar nedeniyle verilen arada çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Arayı boş geçirmek istemeyen siyah kırmızılı ekip, hazırlık maçında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde oynanacak olan hazırlık maçı saat 18.00'da başlayacak. Bu kapsamda Eskişehirspor, maç hazırlıklarını Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman ile tamamladı. Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 70 dakika sürdü. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, koordinasyon, dar alan, 4’e 4 oyunun ardından yarım sahada oynanan maç ile sona erdi. Diğer yandan sakatlıkları bulunan Sezgin Coşkun, Sekidika Jesse, Ferhat Kiraz fizyoterapist eşliğinde çalışırken, Kıvanç Karakaş'ın tedavisine sağlık ekibi tarafından devam edildi.

Öte yandan tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe, 31 puanla Süper Lig'de 13. sırada bulunuyor. Spor Toto 1. Lig'de ateş hattında bulunan ve mali açıdan sıkıntılı bir dönem geçiren Eskişehirspor'un ise 25 puanı bulunuyor. Benzer bir sezon geçiren iki takım da milli aranın ardından toparlanıp çıkışa geçmenin hesabını yapıyor. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.