Site Rengi

DOLAR 32,4790
EURO 34,9300
ALTIN 2.435,41
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C

"Eskişehirspor Her Zaman Kalbimizde Olacak"

15.08.2019
A+
A-

Spor Toto 1. Lig ekibi Eskişehirspor, geçmiş dönemlerde forma giyen oyuncularının, alacakları için açtıkları davalar nedeniyle yeni transferlerine lisans çıkartamadı.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nden toplanan taraftarlara seslenen Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, yeni transferlere lisans çıkartamamaktan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Belli dönemlerde mesaj iletmeye çalıştıklarını ancak duyması gerekenlere seslerini ulaştıramadıklarını ifade eden Çapa, şöyle konuştu:

"Bu takım nerede, kiminle oynarsa oynasın Eskişehirspor her zaman şampiyondur ve oynadığı ligin en iyi takımıdır. O açıdan bundan sonra verilecek zarar kendimize olacaktır. Buradaki ve evindeki insanların bir hafta, 10 gündür çektiğini ben biliyorum. Bizim ahımız imza vermeyenleri tutacaktır. Çünkü para onlar için her şey. Bizim için insanlık her şeyden önce gelir. Bundan sonraki süreçte birlik ve beraberlikle kulübe sahip çıkın. Bugünlerin yaşanacağı belliydi. Bugünün hatırası değil. Yeniden organize olmak gerekiyor. Kardemir Karabükspor maçında da takımınızı güzelce destekleyin. Eskişehirspor her zaman kalbimizde olacak. Sözün bittiği yerdeyiz. Tutunabilmek için çırpındık. Her şey para mı? Eskişehirspor var olsaydı onlar paralarını alabileceklerdi."

Çapa'nın konuşmasının ardından siyah-kırmızılı taraftarlar, tesislerden ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.