Site Rengi

DOLAR 32,4208
EURO 34,6292
ALTIN 2.494,86
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

Eskişehirspor’dan MHP’ye Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

Eskişehirspor yönetimi, kulübü ayakta tutmak için ‘Hayata Bir ES Ver, Eskişehirspor’a Nefes Ver’, ‘26’da 26’ projesi kapsamında Eskişehirspor Genel Sekreteri Hasan Tuç ve Çankırıspor Başkanı Sevda Karaali MHP Eskişehir İl Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Tuç:

“Projenin gayesi borcu olan ve transfer yasağı doğuracak futbolcu alacaklarını karşılamak için yapıldı. Her ayın 26’sında 26TL yeni açılan şirketin hesabına yatırılacağı bilgisini paylaştı.

MHP İl Başkanı İsmail Candemir ise şöyle konuştu:

“Şehrimizin marka değeri Eskişehirspor’un her daim yanındayız. Başlatılan 26’da 26 projesine destek vereceğiz ve sonuna kadar katkıda bulunacağız. Ayrıca partimizin geleneksel Sezonluk bilet alımı kampanyamızın 2018-2019 yılı içinde devam ettiğini duyuruyorum ve ligler başlamadan önce tüm Eskişehirspor sevdalılarını kombine biletlerini almaya davet ediyorum. 53.yılımızda ‘O sene Bu Sene’ diyerek Eskişehirspor’umuzu bulunduğu yerden el birliği ile layık olduğu yere götüreceğimiz inancım sonsuzdur.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.