Site Rengi

DOLAR 32,5277
EURO 34,9465
ALTIN 2.440,09
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Eskişehirsporumuz Üst Üste Üçüncü Maçını da Kazandı!

15.08.2019
A+
A-

Spor Toto TFF 1. Lig lideri Ümraniye'ye evinde Eskişehirspor'a 1-0 yenilmekten kurtulamadı. İstanbul ekibi, üst üste 2. kez sahadan boynu bükük ayrıldı. Sezona kötü başlayan ve sıkıntılar yaşayan Eskişehirspor ise üst üste 3. maçını kazandı. Spor Toto TFF 1. Lig'de geçen hafta İstanbulspor'a 2-1 yenilen Ümraniyespor, bu kez sahasında Eskişehirspor'a boyun eğdi. Konuk ekip, 40.dakikada Hasan hüseyin Acar'ın golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

59.dakikada Semih Güler, kırmızı kart görüp Eskişehirspor 10 kişi bırakmasına rağmen Ümraniyespor'un baskısı sonuç vermedi ve Eskişehirspor sahadan 1-0 galip ayrıldı. Üst üste 2. maçını da kaybeden Ümraniyespor 41 puanda kaldı ve Rizespor''un averajla önünde liderliğini sürdürdü. Sezona kötü başlayan ve sıkıntılar yaşayan Eskişehirspor ise üstü üste 3. maçını da kazandı. Kırmızı-Siyahlılar puanını 27 yaptı ve küme düşme hattından biraz daha uzaklaşarak 13.sıraya yerleşti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.