Site Rengi

DOLAR 32,3119
EURO 35,0621
ALTIN 2.278,19
BIST 8.994,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
23°C
Hafif Yağmurlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 25°C

Eskişehirspor’un Yeni Teknik Direktörü Mustafa Özer

Eskişehirspor’un Yeni Teknik Direktörü Mustafa Özer
25.12.2019
A+
A-

Eskişehirspor’da teknik direktörlüğe Mustafa Özer getirildi.
Osman Taş döneminde göreve gelen Coşkun Demirbakan, takımın başında 13 resmi maça çıkmış ve bu maçlarda 4 galibiyet, 1 beraberlik 8 de yenilgi aldı. Dün kulübün resmi internet sitesinden tecrübeli teknik adam ile yolların ayrıldığı duyuruldu. Demirbakan’ın görevden ayrılmasının ardından Eskişehirspor’da yeni teknik direktör belli oldu. Siyah kırmızılı camiada teknik direktörlük koltuğuna Mustafa Özer getirildi. Mustafa Özer 13:00’da Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde kendisini siyah kırmızılı renklere bağlayan imzayı attı.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Özer: “Bizi bekleyen zorlukların farkındayız ama yeniden iyi günlere dönmek, takımımızı ligde tutmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.

“Hocamız bize hiç bir şart sunmadı siz ne diyorsanız emrinizdeyim dedi. Mustafa Özer’i yaklaşık 15 yıldır yakından tanırım. Zaman zaman görüştük. Kendisini ne kadar geliştirdiğini takip ettim. Türkiye de az sayıda teknik adamın sahip olduğu pro lisansa sahip. Bu değişikliğin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Takımımızı ligde tutmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz”
Siyah kırmızılıların çiçeği burnunda Teknik Direktörü Mustafa Özer ise, takımı ligde tutmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Özer: “2003 yılında futbolu bıraktıktan sonra 1. lig ekiplerinde ve milli takımlarda çalışma fırsatı buldum. Bugün yeniden futbolculuk kariyerimde önemli yeri olan Eskişehirspor’a, evimize dönüyoruz. Eskişehirspor’un camia olarak, tribünleri olarak spor platformunda ne kadar önemli bir yerinin olduğunun bilincinde olarak buradayız. Ne kadar zor günler yaşarsa yaşasın Eskişehirspor her zaman ayakta kalacaktır. Biz de bunu başarmak için buradayız. Bizi bekleyen zorlukların farkındayız ama yeniden iyi günlere dönmek takımımızı ligde tutmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Başkan Mustafa Akgören ve Yönetim Kurulu Üyelerine beni bu önemli göreve düşündükleri için kendilerine teşekkür ediyorum bu zorlu günleri atlatacağız. Şimdi önümüzde bizi bekleyen Boluspor maçı var. Öncelikle bu maçı ve ardından kamp sürecini çok iyi şekilde değerlendirerek önümüze bakacağız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.