Site Rengi

DOLAR 32,3505
EURO 35,1028
ALTIN 2.309,84
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

ESKÜDER’den Tuhafiyeciler Odası Başkanı Sefa Şen’e ”Hayırlı Olsun” ziyareti

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Kültür Sanat Derneği (ESKÜDER) Başkanı Gazi Durusu ve sanatçılar, Eskişehir Tuhafiyeciler Odası Başkanı Sefa Şen'in makamına giderek ''Hayırlı Olsun'' ziyaretinde bulundular. 
Oda Başkanı Sefa Şen'in yeniden başkan seçilerek güven tazelemesi nedeniyle ''Teşekkür Belgesi'' ile ödüllendirdiler.
Halkın küçük esnafları tercih etmesi gerektiğini belirten Eskişehir Tuhafiyeciler Odası Başkanı Sefa Şen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şen, ''Odamızın amacı; küçük ve orta esnafı korumaktır. Halkımız, küçük esnafı tercih etmeli ve alışverişlerde küçük esnaflardan alışverişlerini yapsın. Küçük esnaflardan alışverişlerini yapanlar, her zaman ekonomik yönden karlı çıkmışlardır. Küçük esnaflarımız her zaman kaliteli ve ucuz ürünler getiriyorlar ve vatandaşlarımızın hizmetine sunuyorlar. Halkımıza güler yüz gösteriyorlar ve vatandaşlarımız beğenmedikleri ürünleri tekrar getirdiklerinde değiştiriyorlar. Küçük esnaflarımız için çeşitli projeler geliştiriyoruz ve bu projeleri önümüzdeki günlerde hayata geçireceğiz'' ifadelerini kullandı. 
ESKÜDER Başkanı Gazi Durusu da ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ''Tuhafiyeciler Odası'nn çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Oda olarak; küçük esnaflar için Eskişehir'de yaptığınız çalışmalar, halkımız tarafından memnunlukla karşılanmaktadır. Sizi tebrik ediyoruz. Biz de ESKÜDER olarak Eskişehir'de sanatın her dalında faaliyet göstererek, Eskişehir kültür ve sanatına katkıda bulunuyoruz'' dedi.
Ziyaret sonunda; ESKÜDER Başkanı Gazi Durusu, Oda Başkanı Sefa Şen'e ''Teşekkür Belgesi'' verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.