Site Rengi

DOLAR 32,3313
EURO 35,1685
ALTIN 2.241,80
BIST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 9°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 9°C
Per 6°C
Cum 8°C
Cts 13°C

ESMİAD Başkan Yardımcısı Aydın: ‘Bizler Gençlerimize Güveniyoruz’

ESMİAD Başkan Yardımcısı Aydın: ‘Bizler Gençlerimize Güveniyoruz’
18.05.2020
A+
A-

Eskişehir Müteşebbis İş Adamları Derneği (ESMİAD) Başkan Yardımcısı Abdullah Onur Aydın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Abdullah Onur Aydın yazılı olarak yayınladığı mesajında şu ifadeleri kullandı: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ülkü arkadaşlarının, Samsun’a çıkarak kurtuluş mücadelesini başlatmalarının üzerinden 101 yıl geçti. Mustafa Kemal Atatürk’ün her türlü tehlikeyi göze alarak Türk Ulusunun geleceğini değiştirebilmek adına 16 Mayıs 1919’da başlatmış olduğu bu yolculuk, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ilk adımın atılmasıyla adeta kurtuluşun müjdecisi olmuştur.

Vatanımızı işgale yeltenenlere karşı, Türk milletinin gücünü ispat eden, içinde bulunulan durum ne kadar ağır olsa da, bağımsızlık aşkı ile yoğrulan bu büyük irade, Samsun’a ulaşarak ilk ve en anlamlı milli hamlesini yapmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk Milletinin kaderini değiştiren bu anlamlı günü başta gençlerimize armağan etmiştir. Bu nedenle de gençlerimizi kendine güvenen, bilgili, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, çalışkan ve üretken insanlar olarak yetiştirmek en önemli görevimiz olmalıdır. Genç nesillerimizin, mazimizden aldıkları ilhamla, Türkiye’yi daha da büyütmek, hedeflerine ulaştırmak için özveriyle çalışacağına yürekten inanıyoruz. Bugünle yarın arasındaki köprü olan gençliğimiz aydınlık yarınlarımızın ve Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatıdır. Eskişehir Müteşebbis İşadamları Derneği olarak bizler gençlerimize güveniyoruz. Ülkemizde daha fazla genç girişimciye, genç sanayicilere ve genç iş insanlarına ihtiyaç var. Gençlerimize imkan ve fırsat verildiği takdirde neleri başarabileceklerini ve potansiyellerini çok iyi biliyoruz.
Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yad ediyor, sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yılını yürekten kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.