Site Rengi

DOLAR 32,3291
EURO 35,0497
ALTIN 2.284,40
BIST 8.980,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 27°C

ESMİAD’dan Eskişehirspor’a Destek

15.08.2019
A+
A-

Eskişehirspor’un düzenlediği ’26 saatte 26 bin forma’ kampanyasına bir destek de Eskişehir Müteşebbis İş Adamları Derneği'nden geldi.

ESMİAD Başkanı Şamil Seyhan, Eskişehir Müteşebbis İş Adamları Derneği adına 26 adet forma satın alarak Siyah Kırmızılı kulübe destek sağladı. Konu ile alakalı olarak kısa bir açıklama yapan Başkan Seyhan: “Eskişehirspor bu kentin en büyük markasıdır. Derneğimiz her zaman Kırmızı Şimşeklerin yanındadır. Elimizden geldiğince de kulübümüze destek olmaya devam edeceğiz. Umarız diğer tüm dernekler de Eskişehirsporumuza destek olurlar. Eskişehirspor'a bu zorlu mücadelelerinde başarılar dileriz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.