Site Rengi

DOLAR 32,5040
EURO 34,5697
ALTIN 2.503,67
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 15°C
Cts 19°C

ESMİAD’dan ‘Yerli Otomobil’ Açıklaması: ‘Ön Satış Bedeli ile Kayıt Olmaya Hazırız’

ESMİAD’dan ‘Yerli Otomobil’ Açıklaması: ‘Ön Satış Bedeli ile Kayıt Olmaya Hazırız’
02.01.2020
A+
A-
Eskişehir Müteşebbis İş Adamları Derneği (ESMİAD)‘nden geçtiğimiz cuma günü açıklanan ve tüm Türkiye’nin ilgisini ve takdirini toplayan ve dünyanın birçok yerinde ön satış başvurusu alan yerli otomobile ilişkin açıklama yapıldı. ESMİAD Başkanı Şamil Seyhan: “ESMİAD olarak ön satış bedeli ile kayıt olmaya hazırız” dedi.
ESMİAD Başkanı Seyhan’ın açıklamaları şöyle: “Yerli ve milli otomobilimiz ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen tüm cesur ve kararlı vatan evlatlarından Allah razı olsun. Ülkemiz için geç olduğu düşünülse de doğru zamanda atılmış bir adım olduğunu tepkilerden anlıyoruz. Türkiye’nin bugüne kadar savunma sanayinde yapmış olduğu yerli ve milli araçlarına baktığımızda, otomobil üretmek için yeterli altyapı ve bilgiye sahip olduğu da açıktır. Ve bu kadar yersiz tepkinin sebebi de maalesef budur.
Eskişehir için yerli otomobilin yeri ve duygusu çok farklıdır. Devrim ruhunu her zaman içinde ukte olarak tutmuş Eskişehir halkına da bir müjde Eskişehir’in dinamiklerinden gelmeli. Yerli otomobilin yan sanayisinde üretime katkı sağlamak adına atılacak her adıma ihtiyacımız var. ESMİAD bu konuda da tüm gücüyle destek vermeye hazırdır.
Ayrıca ESMİAD olarak yerli otomobil almak isteyen üyelerimizin haricinde, derneğimiz adına ön satış bedeli ile kayıt olacağımızı buradan duyurmak istiyorum. Ne olursa olsun milli bir meseleyi sadece alkışlayarak destek olmak için burada değiliz. Devletimiz bizlere bir yol gösterirse o yolda yürümeye ve destek olmaya her zaman hazırız. Ne Mutlu Türk’üm Diyene!”
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.