Site Rengi

DOLAR 32,5069
EURO 34,9330
ALTIN 2.437,78
BIST 9.717,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 22°C

ESO Muhtarlarla İşbirliği Yapıp İş Bulacak

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Sanayi Odası’nın iş arayan ve işvereni bir araya getiren “Bu Sanayide İş Var” projesinde Eskişehir’deki mahalle muhtarları ile birlikte vatandaşlara iş bulacak. 

Bu kapsamda ESO, 77 muhtara “Bu Sanayide İş Var” projesi hakkında bilgi vererek, proje afişleri ile 10 bine yakın öz geçmiş broşürü dağıttı. İş arayanları yüzlerce şirketin insan kaynaklarına tek bir öz geçmiş doldurarak ulaştıran ve ESO tarafından hayata geçirilen projede muhtarlar da yer alarak mahallelerinde iş arayanlara bu broşürleri ulaştıracak. Projenin işsizliğin azaltılmasına katkı ve ESO üyelerinin çalışan ihtiyacını karşılamaya yönelik olduğunu söyleyen ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, “Daha önce 15 Temmuz'da alanlarda, sonra şehrimizin çeşitli noktalarında, şimdi de mahallerimizde insan kaynakları projemizi geliştiriyoruz. Mahalle muhtarlarımız bölgelerini iyi tanıdığından işsizlerimize iş kazanmasında bizlere yardımcı olacaklar. Diğer yandan sanayicimizin en çok ihtiyaç duyguyu alanlardan biri olan insan kaynağının sağlanması için çalışmalarımız sürüyor. Oluşturulan geniş bir öz geçmiş havuzunda bu CV’ler yer alacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.