Site Rengi

DOLAR 32,3695
EURO 35,0258
ALTIN 2.325,72
BIST 9.120,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

ESO Yönetimi Yeni Projeler İçin EBSO Yönetimi ile Buluştu

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) yönetimi, 'Bölgesel İşbirlikleri Geliştirme Vizyonu' kapsamında Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) yönetimi ile bir araya geldi. ESO Yönetim Kurulu üyeleri, ayrıca İzmir'de gerçekleştirilen uluslararası EurasiaRail Raylı Sitemler Fuarı'na katılan ESO'nun standını ve Eskişehirli üreticilerin stantlarını da ziyaret ederek bilgi aldı. 
Ege Bölgesi Sanayi Odası'na gerçekleştirilen ziyarette konuşan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, bölgeler arası işbirliklerine ayrı bir önem verdiklerinin, bunun da karşılıklı yeni yatırımlar ve projeler için iyi bir zemin oluşturacağının altını çizdi. Gerçekleştirilen ziyaretin ESO'nun bir süredir devam ettirdiği Bölgesel İşbirlikleri Geliştirme Vizyonu kapsamında olduğuna değinen Kesikbaş, "İşbirlikleri oluşturmak, karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak ve şehrimiz sanayisinin gelişimine katkı sağlamak için EBSO ile bir aradayız. Ayrıca şehrimizin sanayi potansiyelini daha geniş kitlelere tanıtmak ve imkanlarımızı anlatmak için EBSO'nun değerli yöneticileri ile buluştuk. Çünkü yapılabilecek her türlü işbirliği yeni yatırımlara da vesile olacaktır. Bölgesinde sanayiye hizmet eden EBSO'nun birikimi çok değerli, bu bağlamda bölgesel olarak pek çok işbirliği ve sistematik çalışmalar gerçekleştirebiliriz. Bu ilk adımlar ümit ediyoruz ki ilerleyen günlerde daha da artacaktır" şeklinde konuştu. 

"Ülkemiz ancak üretimle büyüyüp kalkınacak ve bunun için de işbirlikleri sağlayacağız" 
Eskişehir Sanayi Odasını İzmir'de ağırlamaktan ve yeni diyalog çalışmaları içerinde olmaktan memnuniyet duyduklarını belirten EBSO Başkanı Ender Yorgancılar ise, "ESO Başkanımıza ve ESO Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederiz. Ülkemiz sanayisi ve ekonomisinin güçlenmesine ilişkin görüşlerimizi paylaştık. Bölgeler arası yapılabilecekleri değerlendirmek bizim için de çok önemli. Ülkemiz ancak üretimle büyüyüp kalkınacak ve bunun için de işbirlikleri sağlayacağız. Reel sektörün üretim çabalarını devletin de desteklemesiyle başarabiliriz" diye konuştu.

EBSO'ya gerçekleştirilen ziyaretin yanı sıra ESO heyeti İzmir'de yapılan EurasiaRail Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler ve Lojistik Fuarı'nı da ziyaret etti. Fuara katılan ve sektördeki üyelerinin tanıtımını yapan ESO standında bir süre görüşmeler gerçekleştiren ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, ESO Başkan Yardımcısı Fatih Düş, Yönetim Kurulu üyeleri Recep Taşel, Gürhan Albayrak, Evren Şahin, ESOABİGEM Genel Müdürü Ahmet Özyazıcı ve ESO Genel Sekreteri Volkan Günaydın, fuarda ayrıca Eskişehirli firmaların stantlarını da ziyaret etti. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.