Site Rengi

DOLAR 32,5885
EURO 34,8412
ALTIN 2.508,17
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

ESO’dan ETB’ye Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan, Meclis Başkanı Hasan Öztürk ve Borsa Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Zeydan ve ekibi, Kesikbaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diledi.

ESO’da gerçekleşen görüşmede ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, daha üretken, daha verimli ve dünyaya daha çok açılmış bir Eskişehir için kurumlar arası işbirliği ve iletişimin mutlaka güçlü bir şekilde gerçekleştirilmesi gereğine vurgu yaptı. Kesikbaş, “Sayın Zeydan’a, Sayın Öztürk’e ve Borsamızın Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Şehrimizin gelişimine katkı vermek ve ilerlemesini sağlamak için hepimizin üstüne düşen önemli görevler var. Bunları işbirliği ile başaracağız” dedi.

Ziyarette konuşan ETB Başkanı Ömer Zeydan ise, tarım ve hayvancılık sektörlerinde yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiklerini, üyelerinin ihtiyaç ve beklentilerini göz önüne alarak projeler geliştirdiklerini belirterek, Eskişehir'i ileriye taşıyacak her adıma katkı sağlama  isteklerinin olduğunu dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.