Site Rengi

DOLAR 32,3684
EURO 34,9598
ALTIN 2.325,27
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

ESO’dan Uluslararası İkili İş Görüşmeleri Hamlesi

ESO’dan Uluslararası İkili İş Görüşmeleri Hamlesi
25.08.2020
A+
A-

Eskişehir Sanayi Odası, üyelerinin uluslararası iş birlikleri geliştirmelerini sağlamak, firmaların Dünya pazarından pay almalarının önünü açmak ve mevcut paylarını arttırmalarına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği uluslararası ikili iş görüşmeleri çalışmalarına hız verdi.

Pandemi süreci sebebiyle büyük sekteye uğrayan fuar sektörünün firmalara zararını en aza indirme adına, fuar esnasında yapılan iş görüşmelerinin tamamı online ortama taşındı. Bu görüşmeler, ESO’nun yürüttüğü Avrupa İşletmeler Ağı projesi kapsamında ücretsiz olarak üyelerin hizmetine sunuluyor.
Konu ile alakalı değerlendirmelerde bulunan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş: “Üyelerimizin uluslararası pazarlarda daha çok pay almalarına yönelik yürüttüğümüz ikili iş görüşmeleri faaliyetlerine hız verdik. Bilindiği üzere koronavirüs salgını nedeni ile ikili iş görüşmelerinin en büyük ayağı olan fuar organizasyonları yapılamıyor. Ancak bu engeli üyelerimizin online olarak organizasyonlarda yer almalarını sağlayarak, üyelerimizin uluslararası ikili iş görüşmelerinde destek oluyoruz. Bu tür çalışmalarımıza hızımızı kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

ESO üyeleri ücretsiz yararlanacak
ESO üyeleri online ikili iş görüşmelerine ilgi alanlarına göre kayıt olup yapacakları görüşmeler ile firmalarının uluslararası yeni iş ortaklıkları geliştirmesine katkı sağlayabilecek. Planlanan ikili iş görüşmeleri ve online toplantılar özel olarak tasarlanmış yeni B2match sistemi üzerinden düzenlenecek olup, ücretsiz kayıt için ESO tarafından gönderilen kodun seçilmesi ESO üyesi firmaların sisteme ücretsiz kayıt yapmaları için yeterli olmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.