Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

ESOGÜ AKUT Küçük Kardeşlerini Unutmadı

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) AKUT gönüllüleri, bakım ve onarıma ihtiyaç duyan ilköğretim okulunu el birliğiyle yeniledi. 
ESOGÜ AKUT gönüllüleri, bakım ve onarıma ihtiyaç duyan Tepebaşı Kozkayı İlköğretim Okulunu el birliğiyle yeniledi. AKUT gönüllüleri okulun dış cephesinden, miniklerin oturduğu sıraya kadar hemen her yerin onarımını yaparak kullanıma hazır hale getirdi. 
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren ESOGÜ AKUT gönüllüleri, "ESOGÜ AKUT olarak Eskişehir Tepebaşı Kozkayı İlköğretim Okulundaydık. Öncesinde yaptığımız araştırmalar sonucunda okulun bazı onarım ve dış cephe renklendirmesene ihtiyaç olduğunu tespit ettik. Okulda uzun vakitlerini geçiren küçük kardeşlerimiz için hemen çalışmalara başladık. 2 gün süren bu anlamlı etkinliğimiz sonunda bazı duvarların sıvası yenilendi,dış cephe duvarlarına çocukların sevebileceği eğlenceli aynı zamanda öğretici hayvan figürleri ve çizgi film karakterleri çizildi,boyandı. Sıraların bakımı yapıldı, bahçede bulunan alana ise oyunlar çizildi ve pota tamiri yapıldı. Ayrıca Atatürk büstünün bulunduğu alanın onarım ve düzenlemesi de ihmal edilmedi" diye belirtildi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.