Site Rengi

DOLAR 32,5870
EURO 34,7196
ALTIN 2.498,90
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

ESOGÜMED’den Mezunlar Pilavı

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mezunları Derneği (ESOGÜMED) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Mezunlar Pilavı etkinliği bu yıl da 28 Nisan 2019 Pazar günü ESOGÜ Rektörlük Binası önünde gerçekleştirildi. Dernek ve üniversitenin ortak çağrısı ile üniversite bünyesindeki tüm enstitü, yüksekokul ve fakültelerin bölümlerinde okumuş mezunlar etkinliğe davet edildi. Ulu Önder M. Kemal Atatürk, silah arkadaşları, tüm şehitlerimiz, aramızdan ayrılan üniversite personeli, öğrenci ve mezunlar için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından programa geçildi. Dernek başkanı Öğr.Gör.Dr. Ferhan Korkmaz yaptığı konuşmada, bu gibi etkinliklerin birlik, beraberlik ve dayanışma açısından çok önemli olduğunu vurguladı, derneğin kısa bir tanıtımının ardından tüm ESOGÜ mezunlarına derneğe üye olma çağrısında bulundu.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi rektör yardımcısı Prof. Dr. Ali Arslantaş da günün anlam ve önemiyle ilgili bir konuşma yaptı. Program sunumunu dernek başkan yardımcısı Esma Köroğlu’nun yaptığı etkinliğe katkıda bulunan sponsorlar Yıldız Madencilik, Bilim-Med, Arte Fabbro, Besa Home ve Lider Teknoloji Geliştirme’ye teşekkür plaketleri takdim edildi. Geleneksel pilav dağıtımının yapıldığı etkinlikte, üniversite hocalarının zeybek gösterisi, Halk Bilim Merkezi’nin (HAMER) halkoyunları gösterileri, türküler ve danslarla adeta görsel bir şölen havası vardı. Dernek üyesi olsun veya olmasın, eşleri ve çocuklarıyla birlikte etkinliğe katılan mezunlar hoş bir hafta sonu geçirmelerinin yanı sıra üniversite arkadaşlarını ve hocalarını da görerek eski günlerini anma fırsatı da yakalamış oldular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.