Site Rengi

DOLAR 32,3291
EURO 35,0497
ALTIN 2.284,40
BIST 8.980,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 27°C

ETO Akademi’de Yeni Dönem Başladı

ETO Akademi’de Yeni Dönem Başladı
16.09.2019
A+
A-

Eskişehir Ticaret Odası üyeleri ve çalışanlarının mesleki ve kişisel gelişimi için etkinlikler düzenleyen ETO Akademi’de 2019-2020 eğitim ve seminer dönemi başladı.

Eskişehir Ticaret Odası üyeleri ve çalışanlarına yeni ufuklar açan ETO Akademi’de yeni dönem Personel Özlük İşleri Eğitimi ile başladı. İki Eylül Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimde Yönetimde Özlük İşleri Süreçleri ve Kavramlar, 4857 Sayılı İş Kanunu, İşe Başlatma Süreçleri, 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu, Çalışan Yönetimi Kapsamındaki Belgeler Ücret, Fazla Mesai, Fazla Sürelerle Çalışma, İş Süreçleri, Yıllık İzinler ve Kullandırma Şekilleri, Çalışanın İşini Sonlandırma ve İlgili İşlemler, Yargısal Süreçler ve Hukuki Boyut hakkında bilgi verildi.

Eğitim ve seminer alan kişi sayısı 42.000’i geçti

Bugüne kadar 42 binden fazla üye ve çalışanına eğitim ve seminer veren ETO Akademi tarafından, 2019-2020 yılı için 9 Kurumsal Gelişim Eğitimi, 11 Kişisel Gelişim Semineri, Osmangazi Üniversitesi işbirliğinde 5 sertifika programı olmak üzere toplam 25 etkinlik planlandı. Ayrıca ETO Akademi’nin 2019-2020 eğitim ve seminer döneminde Ahmet Şerif İzgören ve M.Serdar Kuzuloğlu gibi isimler de üyeler ve Eskişehirlilerle buluşacak. ETO Akademi’nin 2019-2020 eğitim ve seminer dönemi Nisan ayında düzenlenecek etkinliklerle son bulacak.

Üyelere ve çalışanlara mesleki ve kişisel gelişim desteği

ETO Akademi’nin düzenlediği eğitim ve seminerlerle Eskişehir’in iş yaşamına katkı sağladığını belirten Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, üyelerin ve çalışanların mesleki ve kişisel gelişimine destek olmayı sürdüreceklerini söyledi. Kişisel ve mesleki gelişimin iş hayatının vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu belirten Güler, ETO Akademi’nin yanı sıra Eskişehir Ticaret Odası Mesleki Test Sertifikasyon Merkezi’nin de (ETO-METSEM) Eskişehir ekonomisinin geleceğine hizmet ettiğini dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.