Site Rengi

DOLAR 32,5870
EURO 34,7196
ALTIN 2.498,90
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

ETO BAŞKANI GÜLER’DEN KREDİ MÜJDESİ

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, üyelerin Nefes Kredisi sayesinde anlaşmalı bankalardan aylık % 0.99 faizle 25 bin liraya kadar kredi kullanabileceklerinin müjdesini verdi. 
Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler üyelerine kredi müjdesi verdi. Üyelerin finansal sıkıntılarını bir nebze de olsa rahatlatabilmek için kredi çalışmalarına değinen ETO Başkanı Metin Güler, bankalarla görüşmelerin tamamlanmak üzere olduğunu dile getirdi. Bankalarla anlaşmaların tamamlanması ardından ETO üyelerinin  aylık % 0.99 faizle ve 25 bin liraya kadar kredi kullanabileceklerini belirten Güler, “Tüccarımızın, sanayicimizin ve esnafımızın maddi olarak bir nebze de olsa rahatlaması için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. 2017 yılında öz kaynaklarımızı teminat vererek, 2000 üyemize 54 milyon lira kredi kullandırmıştık. 2018 yılı için de bankalarla görüşmelerimizi tamamlamak üzereyiz. Resmi prosedürlerin tamamlanmasının ardından üyelerimiz anlaşmalı bankalardan 25 bin liraya kadar “TOBB Nefes Kredisi” kullanabilecek. Faizler de aylık % 0.99 oranında, yani piyasa koşullarının altında olacak. Böylece finansman kaynaklarına ulaşmakta zorluk çeken küçük ve orta ölçekli işletmelerimiz, esnafımız, tüccarımız uygun koşullarda kredi kullanabilecek. Üyelerimize Eskişehir Ticaret Odası tarihinin en büyük maddi desteklerini sağlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.