Site Rengi

DOLAR 32,3740
EURO 34,9623
ALTIN 2.325,52
BIST 9.065,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

ETO TOBB’da İki Konsey Üyesi ile Türkiye Ekonomisine Yön Verecek

15.08.2019
A+
A-

TOBB Ticaret Odaları Konsey Üyesi olarak seçilen Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve Meclis Başkanı Halil İ. Ara, Eskişehirli ticaret erbabını Ankara’da temsil edecek.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, beraberindeki TOBB Delegeleri ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 74 Genel Kurulu’na katıldı. Ankara’da TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde (ETÜ) gerçekleştirilen genel kurulda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanlığına yeniden M. Rifat Hisarcıklıoğlu seçildi. Son yapılan genel kurulda Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve Meclis Başkanı Halil İ. Ara TOBB Ticaret Odaları Konsey Üyesi olarak seçildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret Odaları Konsey Üyesi olarak ikinci kez seçilen ETO Başkanı Metin Güler, yaptığı değerlendirmede, Eskişehirli tüccar ve sanayicinin sorunlarının Ankara’ya iletilmesi ve Eskişehir ekonomisinin TOBB nezdinde temsil edilmesinin önemine değindi. Eskişehirli tüccar ve sanayicinin taleplerini TOBB nezdinde bakan ve devletin üst düzey yetkililerine birçok kez ilettiğini kaydeden Güler, bu sayede üyelerin beklentilerini yerine getirebilme imkanı bulduklarını kaydetti. Eskişehir’in geleceği için Ankara’da daha güçlü lobi oluşturulması gerektiğine dikkat çeken Güler, ETO’nun Eskişehir ekonomisini daha da geliştirmek, üyelerine daha çok kazandırmak için Ankara’da da etkin olarak çaba göstereceğinin altını çizdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.