Site Rengi

DOLAR 32,4916
EURO 34,5974
ALTIN 2.487,83
BIST 9.569,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 21°C
Cum 16°C
Cts 19°C

ETO Üyesi Gelinlikçilere Sertifika

15.08.2019
A+
A-

ETO Akademi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi işbirliğinde gelinlik sektöründe faaliyet gösteren firmalara yönelik düzenlenen stilistlik ve moda tasarımı eğitimini başarıyla tamamlayanlara sertifikaları törenle takdim edildi. 
ETO Akademi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi işbirliğinde gelinlik sektöründe faaliyet gösteren firmalar için stilistlik ve moda tasarımı eğitimi düzenlendi. 30 gün boyunca süren eğitimleri başarıyla tamamlayanlar için ETO Yunus Emre Toplantı Salonu’nda sertifika töreni gerçekleştirildi. Törene Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, ETO Başkanı Metin Güler, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çavdar ve eğitim veren akademisyenler katıldı. 
Üniversite olarak özel sektöre destek vermeye hazırız
Törende konuşan Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Döğeroğlu, düzenlenen stilistlik ve moda tasarımı eğitiminin fark yaratacağını ve mesleki gelişime katkı sağlayacağını belirterek, eğitimlerini tamamlayan firma sahiplerini tebrik etti. İş dünyasında kadın patron sayısının artmasının ülke ekonomisine katkı sağladığını belirten Döğeroğlu, bu doğrultuda kadın girişimcilere destek olmaktan da mutluluk duyduklarını dile getirdi. Üniversitenin tüm birimleriyle özel sektörün ve şehrin ihtiyacı olduğu konularda destek olmaya ve mesleki eğitimde katkı sunmaya hazır olduğunu belirten Döğeroğlu, üniversite olarak özel sektör ve sanayicilerle çok daha büyük projelere imza atmayı hedeflediklerini kaydetti.
Üyelerimizin Türkiye çapında rekabetçi olmaları için çalışıyoruz
ETO Başkanı Metin Güler, firmaların sürdürülebilir olmasında ve başarıya ulaşmasında yenilikçiliğin çok önem taşıdığını ifade ederek, oda olarak yürütülen eğitim ve seminerlerde üyelerin vizyonuna katkı sağlamak için çaba gösterdiklerini dile getirdi. Rekabetin olduğu yerde nitelik ve kalitenin de ortaya çıktığını belirten Güler, ETO üyesi firmaların kendi sektörlerinde Türkiye çapında rekabet edecek hale gelmesi için çaba gösterdiklerini söyledi. Üreten ve istihdam yaratan firmaların teknolojiye ve tasarıma önem vermesi gerektiğini de kaydeden Güler, üyelerin sektörel gelişimine destek olmasından dolayı Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu ve akademisyenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından eğitimlerini başarıyla tamamlayan firma sahiplerine sertifikaları takdim edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.