Site Rengi

DOLAR 32,5894
EURO 34,7907
ALTIN 2.422,92
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 26°C
Cts 28°C

Fabrikalar Caddesi Asfaltlandı

15.08.2019
A+
A-

 

İsmet İnönü 1 Caddesi ile Üniversite Caddesi’ni birbirine bağlayan Fabrikalar Caddesi, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfaltlanarak, yeni bir görünüme kavuştu. Eskişehir’in en yoğun trafiğine sahip caddelerinden bir olan Fabrikalar Caddesi’nin alt yapı çalışmalarıyla yıpranan asfaltı Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi. Kentin yaşam merkezlerinden biri olan ve araç trafiği yükünün maksimuma ulaştığı, İsmet İnönü 1 Caddesi ile Üniversite Caddesini birbirine bağlayan 300 metre uzunluğundaki Fabrikalar Caddesi’ndeki asfaltlama çalışmalarına ekipler gece başladı. Araç trafiğine kapatılan caddede bulunan tramvay hatlarında ise ulaşım aksamadan devam etti.

Gidiş, gelişli bölünmüş Fabrikalar Caddesi’ndeki lastik tekerlekli araçlara ayrılan 14 metre genişliğindeki yol sabaha kadar sürdürülen çalışmalar sonucu asfaltlandı. Caddede çizgi ve işaretleme çalışmaları yapılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.