Site Rengi

DOLAR 32,3602
EURO 35,0056
ALTIN 2.325,97
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Fen Bilimleri Öğretmenleri ESOGÜ Eğitim Fakültesi’nde Buluştu

Fen Bilimleri Öğretmenleri ESOGÜ Eğitim Fakültesi’nde Buluştu
21.08.2019
A+
A-

TÜBİTAK 4005 Bilim ve Toplum Yenilikçi Eğitim Uygulamaları çağrısı kapsamında desteklenen ve yürütücülüğünü ESOGÜ Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Munise Seçkin Kapucu’nun üstlendiği “Fen Eğitiminde Zenginleştirilmiş Materyal Üretiminde Yenilikçi Yaklaşımlar” isimli projenin açılış töreni ESOGÜ Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti.  
18-24 Ağustos 2019 tarihleri arasında ESOGÜ Eğitim Fakültesi ve Eskişehir Bilim Deney Merkezinde gerçekleştirilecek olan proje etkinliğine Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı devlet okullarında ve özel okullarda görev yapmakta olan 35 Fen Bilimleri öğretmeni katılıyor. Üç uzman, 3 rehber ve 10 eğitmenin görev aldığı projede yenilikçi teknoloji uygulamaları olarak ele alınan artırılmış gerçeklik, sanal gerçeklik ve dijital hologram uygulamalarının Fen Bilimleri öğretiminde kullanımının yaygınlaştırılması amaçlanıyor. Projeye katılan öğretmenlerin yenilikçi teknolojileri tanıma, farklı uygulamaları görme ve deneyimleme fırsatı yakalayacağı düşünülüyor. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.