Site Rengi

DOLAR 32,3582
EURO 34,9598
ALTIN 2.324,80
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
25°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Finaller Öncesi Streslerini Kartopu Oynayarak Attılar

Finaller Öncesi Streslerini Kartopu Oynayarak Attılar
08.01.2020
A+
A-

Eskişehir’de günlerdir devam eden kar yağışı ile şehir adeta beyaz bir örtüye büründü. Kimi zaman bu durum zor anlar yaşatsa da öğrencilerin buluşarak kartopu oynaması ile yüzleri güldü.
Eskişehir’de 6 Ocak gece saatlerinden itibaren başlayan ve etkisini günlerdir gösteren kar yağışıyla birlikte, Eskişehirliler her sabah gözlerini kar manzarasıyla birlikte açıyor. Günlerdir şehir genelinde ulaşım sıkıntısı yaşatan yoğun kar yağışı vatandaşların okullarına, işlerine geç kalmalarına ve çeşitli kazalara sebep olmuştu.
Öte yandan aralarında ‘Kartopu savaşı’ yapmak için sözleşen üniversite öğrencileri finallerinin öncesinde streslerini kartopu oynayarak attı.

“Ömrümde bırakın kartopu savaşı yapmayı, fotoğrafların haricinde kar görmemiştim”
Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde hazırlık okuyan Ömer Tevfik Genç, Eskişehir’deki ilk yılı olduğunu geldiği şehir olan Muğla’da daha önce hiç kar görmediğini belirten Genç: “Bugün burada kartopu savaşı yapmak için toplandık, kimse birbirini tanımıyor ama herkes birbirini tanıyormuş gibi farklı bir ortam. Ben aslen Urfalıyım ama Muğla’da yaşıyordum, Eskişehir’e gelesiye kadar ömrümde bırak kartopu savaşı yapmayı fotoğrafların haricinde kar görmemiştim çok güzel bir deneyim oldu benim için, bu yüzden de çok mutluyum.” diye ekledi.

Öğrencilerin abartarak tramvaya kartopu atmasıyla birlikte polis ekiplerince uyarılan öğrenciler ‘bu kadar yeter’ deyip etkinliklerini sonlandırdılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.